GO GO GO met die Club Challenge!!

1-9 Nieuws
De verkoop van bingokaarten op de Stick-off ’19-’20 van zaterdag 31 augustus heeft een geweldig resultaat opgeleverd. Daarmee is onze Club Challende officieel begonnen! In de komende maanden hopen we vele creatieve initiatieven te zien waarmee onze leden, teams, ouders, vrijwilligers en sponsoren geld inzamelen voor de Paulien van Deutekom Foundation! De Club Challenge loopt t/m 31 december en de totaalopbrengst maken we bekend op de nieuwjaarsreceptie van 2020!

De Club Challenge is een uitdaging voor al onze leden, ouders en vrijwilligers om in de eerste helft van seizoen 2019-2020 zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Paulien van Deutekom Foundation. Want wat Maarten van der Weijden kan, kunnen wij ook, dachten wij….. Nee, we gaan niet 195 km zwemmen.... en waarschijnlijk ook geen 3,9 miljoen euro ophalen…. Maar wij kunnen wel ook onze stinkende best doen om een mooi bedrag in te zamelen voor hetzelfde goede doel als Maarten: onderzoek naar de genezing van (long)kanker!

Paulien van Deutekom Foundation - Tijdens de ALV van 4 juni jl. verzorgde Andrea Nuyt - voormalig topschaatster, vrijwilligster op onze club en moeder van hockeyende kinderen – een indrukwekkende presentatie waarin zij onder meer vertelde over het ziekbed van haar vriendin Paulien, het ontstaan en de acties van de Paulien van Deutekom Foundation, hoeveel troost dit opleverde en hoe vrijwilligerswerk tot een gevoel van verbinding leidt. Als club willen we graag een bijdrage leveren aan de Paulien van Deutekom Foundation en vandaar dat we de Club Challenge zijn gestart.

Club Challenge – Wij dagen al onze leden, ouders en vrijwilligers uit om in de eerste seizoenshelft zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit prachtige doel! Je kunt bijvoorbeeld de wedstrijden van je team laten sponsoren door familie en vrienden, of je eigen doelpunten en geslaagde strafcorners. Laten spelers, coaches of ouders zich iets té fanatiek gaan aan de zijlijn? Dan moet er een ‘boete’ betaald worden d.m.v. een donatie (de collectepot staat achter de bar! :-)).Maar je kunt ook denken aan een inzameling d.m.v. een kofferbakverkoop, met het sparen van statiegeld of de organisatie van een sponsorloop op je school.

Laat je creativiteit los en bedenk een leuke, effectieve inzamelingsactie met jouw teamgenoten!
We hopen van harte dat je net zo geïnspireerd geraakt bent door Andrea’s presentatie en de prestatie van Maarten van der Weijden als wij! Laten we als club samen een prachtige bijdrage leveren aan de Paulien van Deutekom Foundation!

Vanzelfsprekend gaan we van al die prachtige acties uitvoerig verslag doen. Hieronder op onze site en via onze social media! Hou ons op de hoogte via [email protected]!

Wat wordt of is er al gedaan en ingezameld?

De kanjers van MC1 gaan op 28 september auto's wassen op de club en doneren de opbrengst aan de Paulien van Deutekom Foundation!

zaterdag 31 augustus

Gertjan van de Groep overhandigt symbolisch de opbrengst van de Stick-off '19-'20 voor de Paulien van Deutekom Foundation aan Andrea Nuyt.De verkoop van bingokaarten leverde maar liefst € 410,20 en dat bedrag is door het bestuur verdubbeld tot € 820,40. Een prachtig startbedrag voor onze Club Challenge!

1-9-2019 Nieuws van het bestuur

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?