22 juni: Volvo Jong Oranje Workshop!

29-5 Nieuws
Ca. 70 (jongste) jeugdleden uit de D- en E-lijn van onze vereniging en eenzelfde aantal van clubs uit de omgeving gaan op zaterdag 22 juni hockeyen met hockeyers van hoog niveau! Want dan vindt op onze club de Volvo Jong Oranje Workshop plaats. Dankzij de tips en tricks van de spelers en speelsters van de Jong Oranjeselectie kunnen zij dan een nóg betere hockeyer worden.
De workshop zit inmiddels vol; wie zich nog aanmeldt komt op de reservelijst.

De workshop wordt aangeboden door onze sponsor Serva Volvo. Tijdens de workshop delen de Jong Oranje dames en heren, in combinatie met trainers, alles over hun favoriete hockeyspecialisme.

Wij zoeken nog een aantal vrijwilligers die ‘s ochtends kunnen helpen bij de voorbereidingen en opbouw en/of daarna het begeleidende team op het veld (de trainers en Jong Oranjespelers) kunnen ondersteunen!
Wil jij meehelpen? Stuur dan een mailtje aan [email protected]!

Hoe ziet het programma eruit?
We starten om 11:30u en sluiten de dag af om 13:30u. Er zijn drie verschillende onderdelen waarmee we aan de slag gaan:
  1. Scoren
  2. Dribbel Koning
  3. Techniek
Nadat de beste tips en tricks op het veld zijn geleerd is het tijd voor een welverdiende lunch en is er tijd om handtekeningen te verzamelen en vragen te stellen aan de Jong Oranje Talenten. Voor de keepers hebben we verschillende oefeningen klaar staan om te leren van de keepers van Jong Oranje.

Wat kost het?
Deelname aan deze workshop bedraagt € 5,- per deelnemer. 

Benieuwd hoe de dag er in 2017 uit zag? Kijk dan naar deze video!

We zien je graag, als deelnemer óf als belangstellende supporter, op 22 juni!!


Ben jij al bekend met de Volvo Clubbonus?
MHC Leusden ontvangt € 1.000 bij aanschaf of lease van een nieuwe Volvo bij Serva Volvo of € 500 bij een Volvo Selekt Occasion. Serva Volvo is sinds mei 2018 trotse sponsor van MHC Leusden.
 
29-5-2019 Sponsoring

Reacties

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?