Seizoen 2018-2019 is klaar.... óp naar de Stick-off '19-'20!!

7-7 Nieuws
Seizoen 2018-2019 is nog maar nauwelijks afgerond of we zijn alweer druk met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen. Vooral verheugen wij ons ook nú al op de Stick-off '19-'20! Het je 31 augustus al in je agenda staan? Zo nee, doe dat dan snel; we geven het nieuwe seizoen dan samen een feestelijke start met o.a. onderlinge wedstrijden!

Op 31 augustus zien we graag al onze leden en vrijwilligers op de club voor een feestelijke kick-off van seizoen 2019-2020! Natuurlijk zijn ook alle ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s en iedereen die zich betrokken voelt bij MHC Leusden van harte welkom!

In de afgelopen periode hebben we je al meer laten weten over het programma, maar we snappen dat jullie vooral willen weten hoe het wedstrijdschema van de onderlinge partijtjes bij de jeugd eruit gaat zien. Dat proberen we zo snel mogelijk bekend te maken; hou dus, óók in je vakantie, de site/app en onze social media in de gaten!

Fijne zomervakantie en tot
zaterdag, 31 augustus 2019
van 9.00 tot 01.00 uur
STICK-OFF ’19 – ’20