Save the date: 31/8 = feestelijke start nieuw seizoen met de hele club!

12-5 Nieuws
Het einde van seizoen 2018-2019 nadert…. maarrrr we verheugen ons ook nú al op het nieuwe! Op 31 augustus zien we graag al onze leden en vrijwilligers op de club voor een feestelijke kick-off van seizoen 2019-2020! En natuurlijk zijn ook alle ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s en iedereen die zich betrokken voelt bij MHC Leusden van harte welkom!

Dus zet gauw in je agenda:

zaterdag, 31 augustus 2019
van 9.00 tot 01.00 uur
STICK-OFF ’19 – ’20

onderlinge hockeypartijtjes voor al onze jeugdleden | bingo met mooie prijzen | poffertjeskraam | matchbeurs voor vrijwilligerswerk | clubchallenge voor een goed doel | springkussen | tweedehands kledingbeurs | presentatie Dames 1 en Heren 1 | eet met de pot mee: de Schammerburger | Stick & Bitje | feest met DJ

Let’s get it started!!!!

In de komende weken zullen we je meer laten weten over het programma. Hou dus, óók in je vakantie, de site/app en onze social media in de gaten!