Tussenstand Club van het Jaar.... Stem op MHC Leusden!

21-5 Nieuws
De tussenstand op 21 mei: we staan op plek 1 in Leusden en op de 12e plek in de provincie Utrecht! Dusssssss.... heb jij al gestemd? Doe dat vóór 8 juni!!!

MHC Leusden is genomineerd voor de Verkiezing Club van het Jaar 2019. Daarmee maken we kans op die titel in de gemeente Leusden, provincie Utrecht en misschien wel de landelijke titel. Er kan van 6 mei tot 7 juni op MHC Leusden gestemd worden via https://www.clubvanhetjaar.nl/mhc-leusdenAlvast bedankt voor je stem!

Waarom wij de titel van Club van het Jaar verdienen? Omdat MHC Leusden de leukste club in de wijde omgeving is, natuurlijk!
Een club met een bruisend en gezellig verenigingsleven, waar plezier in het spel en plezier met elkaar voorop staan. Een club die een gezonde en veilige omgeving wil zijn waar iedereen zich welkom en thuis kan voelen. Een club die veel waarde hecht aan onderlinge betrokkenheid en aandacht voor elkaar – voor het individu, het team, de club én onze lokale samenleving. Een vereniging waaraan alle leden en ouders een steentje bijdragen als vrijwilliger – de club zijn we samen, al sinds 1973!Er kan van 6 mei tot 7 juni op MHC Leusden gestemd worden via https://www. clubvanhetjaar.nl/mhc-leusden.We maken kans op een masterclass naar keuze en een professionele promotiefilm om onze vereniging extra in de schijnwerpers te zetten!
 
21-5-2020 Algemeen nieuws artikel AD 080519.JPG

Reacties

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?