Wel of niet trainen in de meivakantie?

10-4 Nieuws
Vanaf Goede Vrijdag, 19 april, tot en met 5 mei is het meivakantie en zijn er geen trainingen en – maar liefst 3 weekenden – geen wedstrijden. Dat is best lang als je van hockey houdt! Daarom creëren we een aantal trainingsmogelijkheden én organiseren we een instuiftraining voor de hockey lovers van onze club die in de meivakantie toch graag een balletje willen slaan.

  • Op woensdag 1 mei van 13.00 – 15.00 uur is er een instuiftraining voor de breedteteams uit de D-lijn.
    Tijdens de instuiftraining doen we wedstrijdjes; de meisjes en jongens spelen door elkaar een partijtje door/met/tegen elkaar!
  • Op dinsdag 30 april en donderdag 2 mei van 17.00 – 18.30 uur zijn velden beschikbaar voor de breedteteams uit de A-, B- en C-lijn.
    Zij kunnen dan trainen met hun eigen trainer. Het verzoek aan de teammanagers is om dit te coördineren, dus: om na te gaan of het team wil trainen > zo ja, te verifiëren of de eigen trainer beschikbaar is, en > zo ja, om ervoor te zorgen dat het team eraan denkt de eigen set met spullen uit de locker te halen. Is de trainer niet beschikbaar, dan vragen we je om met andere teams en Martijn op zoek te gaan naar creatieve oplossingen!

Wil je hieraan deelnemen?
Meld je dan aan bij Martijn van der Luyt.

Voor de Jongste Jeugd zijn er van 19 april t/m 5 mei helaas geen trainingen. 
 
10-4-2019 Jeugd