10 genomineerde Uitblinkers!

2-4 Nieuws
Wat geweldig dat er zo enthousiast gehoor is gegeven aan onze oproep om een Uitblinker te nomineren. Er zijn maar liefst 10 nominaties binnengekomen en we presenteren die longlist hier met trots. Wat fantastisch om te lezen hoe geweldig deze mensen zich inzetten voor onze club! Allemaal kanjers waar we superblij mee zijn en die op onze grote waardering kunnen rekenen!

Je vindt hieronder – in alfabetische volgorde – de namen van de 8 personen en 2 commissies die door jullie zijn genomineerd voor de titel van Uitblinker van het Jaar, evenals een korte samenvatting van de motivatie bij elke nominatie is gegeven. Jullie begrijpen dat het niet eenvoudig was om hier een keuze uit te maken, maar het is gelukt!
De benoeming van dé Uitblinker van onze vereniging vindt plaats tijdens het Vrijwilligersontbijt op zondag 14 april !

Annemieke Smit (voorzitter Zaalhockeycommissie):
Annemieke heeft zich op een fantastische manier ingezet om de zaalhockeycommissie weer nieuw leven in te blazen, en dat is haar gelukt ook! Zelf is ze zeer bescheiden als je haar daar een compliment over geeft, maar dat verdient ze wel want ze heeft ontzettend veel energie gestoken in haar taak. Dit jaar werd de jaarlijkse uitdaging om de zaalcompetitie goed te laten verlopen nog groter omdat de E-jeugd ook mee deed, maar ook dat is allemaal goed geregeld door een top functionerende commissie onder de leiding van Annemieke.

Blaashalcommissie (Jos van der Wielen en Rob Grijpink):
Het is geweldig wat dit kernteam voor het 2e jaar op rij voor elkaar heeft gekregen. Er stond weer een geweldige blaashal waar bijna de gehele vereniging van heeft kunnen genieten. Daarnaast weet dit team iedere keer weer met veel enthousiasme veel vrijwilligers te mobiliseren voor de op- en afbouwweekenden. Petje af voor een geweldige prestatie!

Edwin van Ditmarsch (voorzitter Arbitragecommissie):
Edwin is al vele jaren actief in de arbitragecommissie, hij fluit wedstrijden, coacht Dames 3 en staat altijd als ‘extra auto’ ingeroosterd bij het team van zijn jongste dochter. Is bescheiden, neutraal, constructief en op de achtergrond aanwezig, maar heeft een duidelijke mening over zaken die hij alleen ventileert als dat in het belang van de club of een team is. Edwin is een van die mensen die buiten de schijnwerpers stilletjes heel veel doen voor onze vereniging en daarom onze trots en waardering verdienen!

Els van Midden (keepersmanager):
Els is al vele jaren de belangrijkste schakel tussen de trainers en de keepers. Zij mailt, belt en helpt mee met het organiseren van verschillende keepersuitjes en de shootout-competitie op de club. Zij heeft hart voor de keepers en werkt mee aan het ontwikkelen van een goede keeperschool en een veilige omgeving voor de keepers. Ze staat voor je klaar wanneer je haar nodig hebt en alle keepers van Leusden hebben profijt van het werk dat zij voor de club verricht.

George Spier (bestuurslid Verenigingszaken):
George heeft als voorzitter van de Lustrumcommissie gezorgd voor een onvergetelijk lustrumjaar, heeft een onuitputtelijke inzet en energie laten zien bij speciale gelegenheden en draait daarnaast vele bardiensten op zondagen, feesten en partijen. Aan zijn positieve houding kan menigeen een voorbeeld nemen!

Lustrumcommissie (Jeroen Glismeijer, Maureen Goudriaan, Harro Smink, Heidy Sonneville, Georg Spier):
Dankzij de geweldige inzet van de Lustrumcommissie heeft MHC Leusden een jaar lang op een fantastische manier haar 45ste verjaardag kunnen vieren! Het thema Verbinding leidde er daadwerkelijk toe dat we elkaar beter vinden - zowel leden onderling als sportverenigingen binnen Leusden – en heeft het blijvend een belangrijk aandachtspunt binnen onze vereniging gemaakt!

Margit Westerveld (manager M8E3):
Een supercoach voor haar meidenteam. Ze is er altijd en regelt met passie voor hockey en MHCL alles voor de meiden, voor de club, voor iedereen - niks is haar te veel. Ze organiseert etentjes, gezellige feesten en is nu aan de beurt om het familietoernooi te organiseren. Ze helpt vrijwillig mee met de trainingen, coacht de kids en brengt ze naar een next level op een fijne manier. Kortom, deze kanjer verdient deze eer.

Robèrt Feith (coach JB3):
Robèrt is al jaren succesvol coach van een jongensteam. Dat coachen doet hij vol passie, liefde en vooral ook met pedagogisch inzicht. Hij weet de jongens te motiveren en te laten groeien als speler maar ook als mens. Haalt het beste in ze naar boven, ze voelen zich gezien en merken dat ze er toe doen. Onder zijn leiding heeft dit seizoen bovendien een grandioze uitwisseling met HC Wicklow in Ierland plaatsgevonden; een onvergetelijke ervaring voor de jongens.

Sabine van de Groep (wedsec Senioren, Kledingcommissie, manager H1):
Sabine neemt al vele jaren heel veel taken op zich; haar kun je met recht een van de duizendpoten van onze club noemen! Ze is wedstrijdsecretaris Senioren, lid van de Kledingcommissie, en manager van Heren 1, JB1 én Dames Veteranen B. Vrijwilligers van dit kaliber, die met zoveel inzet zorgen dat alles achter de schermen van de vereniging draait, zijn ongelooflijk waardevol en eigenlijk onmisbaar voor onze club!

Vivian Zoetmulder (manager JC1):
Vivian zorgt (samen met de trainer) voor een hele goede sfeer bij zowel het team als de ouders. Ze enthousiasmeert ouders om te komen kijken en betrokken te zijn. Ze zorgt voor het team alsof het allemaal haar eigen jongens zijn en bij bijzondere gebeurtenissen regelt ze altijd superleuke dingen, zoals een extra grote tent voor het hele team op het CD-kamp. Ze fungeert als taxi bij slecht weer en Sinterklaas viert het team meestal bij haar thuis. Wij mogen in onze handjes knijpen dat zij zoveel tijd en energie in het hockey steekt!

2-4-2019 Nieuws van het bestuur Procedure benoeming Uitblinker - DEF versie 1.pdf

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?