Gezocht: enthousiaste communicatietalenten!

11-3 Nieuws Ben jij iemand die zich beroepsmatig met communicatie en/of marketing bezighoudt of bezig is met een studie in deze richting? Of die gewoon heel veel affiniteit heeft met communicatie en bijvoorbeeld goed is in het schrijven van teksten? En zou je het leuk vinden om op dat gebied een steentje bij te dragen aan de in- en externe communicatie van onze mooie vereniging? Dan ben jij wellicht één van de enthousiaste communicatietalenten die wij zoeken!

We need you!
De commissie Communicatie ondersteunt ons bestuur, onze commissies en vrijwilligers op allerlei manieren bij hun in- en externe communicatie: van adviseren, sparren en het maken van plannen tot het uitwerken van campagnes, het schrijven en redigeren van teksten (on- en offline) en het organiseren van bijeenkomsten. Daarnaast onderhouden we de content op onze social media accounts, de website en de clubapp, voeren we de 2-jaarlijks tevredenheidenquête uit en zorgen we voor aanwezigheid van ons club in lokale media.

Wij willen de commissies graag ondersteunen met een stukje professionele expertise. En dat is ook nog eens superleuk om te doen! Daarom zoeken we enthousiaste communicatietalenten die:
  • kunnen ondersteunen bij de communicatie over activiteiten en evenementen en het uitwerken van campagnes;
  • die redactionele ondersteuning kunnen bieden bij het schrijven van nieuwsberichten, artikelen, webteksten, uitnodigingen, folders, etc.;
  • die eens een bijeenkomst met een leuke werkvorm kunnen begeleiden (denk aan kennisdeling tussen coaches en trainers of tussen sportverenigingen binnen Leusden);
  • en iemand die het leuk vindt om met name onze externe communicatie voor zijn/haar rekening te nemen (denk aan het onderhouden van perscontacten, externe publicatiemogelijkheden signaleren én realiseren, etc.).

Kun en wil jij hierin een bijdrage leveren?
Dat is geweldig! Je mag zelf je takenpakketje samenstellen, zodat dat qua aard en tijdsbesteding bij jóú past! Oh, enne, ben jij bijv. een student communicatie en/of marketing of een enthousiast jeugdlid dat met zijn/haar studie de communicatiekant op wil? Laat dan óók van je horen!

Heb je interesse of wil je meer informatie?
Neem dan contact op met Marjan Schaapman via [email protected] !

>> kijk voor meer vacatures in LISA Team > Club > Documenten > Vacatures <<

11-3-2019 Algemeen nieuws Gezocht - communicatietalenten MHCL(1).pdf

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?