Regionaal sponsorevenement Hockey & Business Eemland

11-2 Nieuws
Op dinsdagavond 12 maart vindt het regionaal sponsorevenement ‘Hockey & Business Eemland’ plaats en u, sponsor van MHC Leusden, bent van harte welkom! Dit evenement organiseren wij samen met HC Eemvallei, Amersfoort MHC, MHC Soest en Serva Volvo voor al onze sponsoren! Het thema van deze avond is "Moord en terreur als business model?".

Het is de 2e keer dat dit regionale evenement wordt georganiseerd. De 1e editie (door Volvo, AMHC en MHC Soest) was een daverend succes, met ruim 100 ondernemers én een hooggewaardeerd programma. Met de deelname van MHC Leusden en HC Eemvallei wordt daar dit jaar nog een schepje bovenop gedaan!

Wij nodigen onze sponsoren van harte uit hieraan deel te nemen!
U kunt zich aanmelden door vóór 26 februari een mailtje te sturen aan [email protected]. Wij nodigen u ook van harte uit om een introducé mee te nemen (meld ook uw introducé aan). Zo maakt u ook dubbel kans op de prijs om een weekend lagen een luxe Volvo te rijden!

Datum: dinsdagavond 12 maart
Tijd: vanaf 19:00 uur
Locatie: Serva Volvo, gevestigd aan de Nijverheidsweg-Noord 24 in Amersfoort

Het thema van deze avond is "Moord en terreur als business model?" en het programma ziet er als volgt uit:

vanaf 19.00 uur: Ontvangst
19.30 - 19.45 uur: Opening
19.45 - 20.15 uur: Carpool Rendez-vous
20.15 - 21.00 uur: Door de ogen van Criminelen & Terroristen, Prof. dr. Peter de Kock
21.00 - 21.15 uur: Q&A met Prof. dr. Peter de Kock
vanaf 21.15 uur: Afsluitende borrel

Peter de Kock’s levensloop is bepaald a-typisch. Als filmmaker reisde hij 15 jaar de wereld rond en werd hij internationaal bekroond voor zijn documentaire ‘The hands of Che Guevara’. Binnen de Nationale Politie was hij hoofd van geheime afdelingen en introduceerde hij creatieve scenario’s die succesvol terroristische aanslagen hebben voorkomen.
Als oprichter van Pandora Intelligence en Professor of Practice aan de Universiteit van Tilburg bestrijdt Peter nu criminaliteit en terreur met data science. In een interactieve sessie neemt hij ons mee in deze verborgen wereld van misdaadbestrijding en contraterrorisme. Hierin combineert Peter Artificial Intelligence en Machine Learning met expert kennis en fictief crimineel en terroristisch gedrag uit boeken en films.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dit fragment uit een interview met Peter de Kock in DWDD d.d. 10 september 2014!

Tot dinsdagavond 12 maart!
 
11-2-2019 Sponsoring

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?