NIEUW DWF (Digitaal Wedstrijdformulier)

5-1 Nieuws
Beste coaches, managers, scheidsrechters, spelbegeleiders, vanaf het weekend van 5/6 januari 2019 maakt de KNHB gebruik van een nieuw DWF.  Hoewel de vormgeving volledig is vernieuwd, bevat het nieuwe DWF inhoudelijk en procedureel dezelfde informatie als voorheen.

De belangrijkste wijziging bij het nieuwe formulier is dat gebruik gemaakt wordt van drie codes per wedstrijd: één code wordt gestuurd aan de coach / manager / spelbegeleider van het thuisspelende team, eentje naar de teambegeleiders van het uitspelende team en ook de scheidsrechters ontvangen een eigen code.
De codes worden via de mail (geen SMS meer!) door LISA verspreid, 48 uur voor aanvang van de wedstrijd.

Het nieuwe DWF blijft beschikbaar via onze club-app (Klik op: ...meer > Digitaal Wedstrijdformulier > inloggen > account van mijn vereniging > selecteer vereniging > inloggen met lidnummer en wachtwoord).
Maar het DWF kan ook via de url https://dwf.hockeyweerelt.nl worden geopend (dan hoeft er geen account aangemaakt te worden en kun je gewoon inloggen met je LISA-lidnummer + wachtwoord).

Lees alles over het DWF en hoe je 'm invult op: https://www.knhb.nl/nieuws/nieuw-digitaal-wedstrijdformulier-dwf. Hier zijn ook de nieuwe handleidingen te vinden.

Mochten  jullie hierover vragen hebben, dan horen wij het graag!

Met vriendelijke groet,
Sabine van de Groep, wedstrijdsecretaris Senioren
Nardy Dietz, wedstrijdsecretaris Jeugd
Tanja Casimir en Marielle van Dijk, wedstrijdsecretarissen Jongste Jeugd
Renate Veenendaal, wedstrijdsecretaris Zaalhockey
 
5-1-2019 Algemeen nieuws

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?