Extra trainen op techniek?!

21-11 Nieuws Zou jij zo graag een nog betere (basis)techniek willen leren? 1x in de week extra trainen naast je eigen clubtrainingen? Gewoon omdat je gek bent op hockey, maar ook omdat je graag getraind wil worden door toptrainers? Dat kan!

MHC Leusden faciliteert de ONFIRE Hockeyschool waarbij je je kunt aanmelden voor 10 technische trainingen van 1,5 uur.
Kijk in de agenda van onze website of in de club-app voor de data!

Alle trainingen worden gegeven volgens de filosofie van Raoul Ehren (al 10 jaar coach Den Bosch dames 1) en Sjoerd Marijne (oud-bondscoach Nederland, huidige bondscoach India dames).
De trainingen kennen een hoge intensiteit o.a. doordat gewerkt wordt met kleine groepen. Je bent veel in beweging en je krijgt veel individuele begeleiding zodat je daadwerkelijk beter wordt. Je leert alle nieuwe technieken, maar eerst moet de basis in orde zijn.
Met deze video krijg je een goed beeld van de trainingen van ONFIRE Hockeyschool: https://www.youtube.com/watch?v=efj-Epubz3I.

Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in op www.hockeysupport.nl!

21-11-2018 Jeugd

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?