Uitnodiging cursus: De 4 inzichten over trainerschap
Op 18 oktober en 14 november wordt door de BuurtSportCoach in samenwerking met NOC*NSF de cursus ‘De 4 inzichten over trainerschap’ gegeven. Een enorm interessante en leerzame cursus waarbij de deelnemers ook nog een officieel erkend certificaat ontvangen! De training is bestemd voor trainers, coaches, coördinatoren en vrijwilligers, kortom, iedereen die betrokken is bij de begeleiding van sporters in Leusden.

De cursus wordt in eerste instantie twee keer georganiseerd. Er is plek voor max. 20 deelnemers per avond. Mocht het aantal geïnteresseerden het maximum overschrijden dan wordt nog een 3e avond georganiseerd.

Meer weten?
Dan raden wij je aan om alvast dit filmpje te bekijken: www.youtube.com/watch?v=Crs_tvVqq7c

Deelnemen?

Mieke van Hassel, 11-10-2018 @ 15:25:31