Bevestig je VOG-aanvraag of lever 'm in!!!
Bevestig de VOG-aanvraag d.m.v. de aanvraagcode die je per mail hebt ontvangen van het ministerie van Justitie en Veiligheid én stuur je VOG na ontvangst zo snel mogelijk naar ons op!
De laatste batch aanvragen is 17 september ingediend en de link verloopt na 30 dagen dus laat dat niet gebeuren!!!!

Ben jij vrijwilliger op onze club, ben je 16 jaar of ouder en werk je direct met minderjarigen of met leden met een verstandelijke beperking? Dan is voor jou door onze ledenadministratie een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aangevraagd.

In totaal zijn in de afgelopen weken maar liefst 190 VOG-aanvragen ingediend! Een grote klus – geklaard door onze ledenadministratie – maar we doen dat graag want wij vinden het belangrijk dat al onze leden veilig zijn en zich veilig voelen op onze vereniging.
Echter…. Wij vinden het niet fijn als we al die VOG-aanvragen nóg een keer moeten indienen! En dat is wel nodig als jij de aanvraag laat verlopen. Inmiddels zijn ca. 90 VOG's ontvangen, dus we zijn er zeker nog niet! Daarom doen wij een dringende oproep aan alle vrijwilligers op wie deze aanvraag van toepassing is:
Bevestig zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 30 dagen na ontvangst van de e-mail van het ministerie van J&V de aanvraag en lever je VOG zo snel mogelijk in bij de ledenadministratie!

Je kunt de VOG inleveren door ‘m op te sturen naar MHC Leusden | t.a.v. de Ledenadministratie | Postbus 325 | 3830 AJ Leusden.
Maar je mag ‘m ook inleveren bij je lijncoördinator of bij Nardy Dietz (zaterdag en zondag achter de bar), die dan zorgen dat de VOG bij de ledenadministratie terecht komt.

Heb jij je VOG-aanvraag al bevestigd en/of naar de ledenadministratie opgestuurd?
Top! Dan hoef je niks meer te doen en komt het helemaal goed!

Werkt je DigiD niet of weet je niet hoe die werkt?
Dat kunnen wij niet voor je oplossen want dat is je persoonsgebonden, eigen inlog op alle overheidsdiensten. Voor hulp en info daarover verwijzen we je graag naar https://www.digid.nl/.

Heb je geen mailtje van het ministerie van Justitie en Veiligheid gezien?
Controleer je spam-filter én je mailadres in LISA!

Dank voor je medewerking! Zo maken we samen onze club nóg veiliger!

Wil je nog even nalezen hoe dat VOG-aanvraag ook alweer precies gaat en waaróm wij die VOG van je verlangen? Klik hier!

Reageren op het nieuws?
reactie