Plaatjes sparen bij Jumbo Leusden; heb je al toestemming gegeven?
Jumbo Leusden heeft onze club benaderd voor een lokale sportplaatjesactie. Dat betekent: plaatjes sparen van onze eigen jeugdleden t/m de A-lijn, en die plakken in een plakboek waar ook foto's van onze andere teams staan! Zo ontstaat een prachtig MHCL-fotoboek!

De plaatjes van jezelf en andere MHCL-jeugdleden kun je vanaf 15 oktober bij het afrekenen van je boodschappen krijgen bij Jumbo Leusden. Ná 15 oktober komt er bovendien een ruilbeurs waar je je plakboek kunt completeren!

Hartstikke leuk natuurlijk en bovendien is deze actie een geweldige kans om onze vereniging extra te promoten!

Om ook van jou een fraai plaatje te maken voor deze actie moet er vooraf wel iets gebeuren:

>>> FOTOSESSIE

Er is natuurlijk geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie, maar als je wél mee wilt doen moeten we van jou natuurlijk een leuke foto maken – individueel en met je team. Dat doen we al op korte termijn: de fotosessies vinden plaats op zaterdag 15 en zondag 16 september op de club.

De organisatie loopt via de teammanagers – via hen zul je horen hoe laat je waar verwacht wordt!

>>> TOESTEMMING GEVEN

Om die foto te kunnen maken en daar een plakplaatje van te laten maken hebben we toestemming nodig van jou of - als je nog geen 16 jaar bent - je ouders. Zonder die toestemming kan er geen foto gemaakt worden en kan jouw plaatje niet gedrukt worden. En dat zou jammer zijn!

Jij / je ouders kunnen op twee manieren die toestemming geven:

1) VOOR 15 september en gemakkelijk online via https://bmcc.nu/myClubStars-toestemming-mhcleusden/. Volg de instructies. Het kost maar 1 minuut tijd. Maak de toestemming compleet m.b.v. de bevestigingsmail. LET OP: Deze kan nog wel eens in de spam terecht komen!

óf

2) OP 15 september met een formulier. Dat formulier ligt vanaf zaterdag 8 september op de wedstrijdtafel in het clubhuis en kan bovendien hieronder gedownload worden. Jij, of als je nog geen 16 bent je ouders moeten het invullen en ondertekenen waarna je het op 15 september meeneemt naar de fotosessie.

Na afloop van de actie worden al je persoonsgegevens (naam, foto, etc.) verwijderd en je hebt te allen tijde het recht om deze tussentijds te laten verwijderen (maar als de plaatjes al gedrukt zijn, kan dit niet meer teruggedraaid worden).

We hopen van harte dat jullie enthousiast zijn en we een mooi compleet plaatjesboek kunnen samenstellen! Tot ziens op de fotosessie op 15 of 16 september!

-------------------------

PS. De teams uit de Seniorenteams hebben de mogelijkheid om een teamfoto in het plaatjesboek te laten afdrukken! We zullen deze teams daar per mail over informeren!

Bijlage: Toestemmingsformulier Junbo-plaatjesactie MHCL online.pdf