Bezetting wedstrijdtafel seizoen 2018 -2019
Dit seizoen wordt de bezetting van de wedstrijdtafel op een andere manier ingevuld dan voorgaande jaren.

Met ingang van zaterdag 8 september worden ouders van een team aangewezen om naast de barbezetting ook de wedstrijdtafel te bemensen.

Dit gaat er concreet als volgt uit zien:

• 8.15-10.00: 2 ouders van een team uit de jongste jeugd verzorgen de wedstrijdtafel, 2 ouders van een ander team hebben bardienst

• 10.00-12.00: 1 ouder van een team uit de jeugd verzorgt de wedstrijdtafel, 2 ouders van hetzelfde team hebben bardienst. In deze shift kunnen ook ouders van de jongste jeugd ingedeeld worden.

• 12.00-14.00: idem

• 14.00-16.00: idem

Er wordt zoveel en zo lang mogelijk vooruit gepland (dat lukt nu helaas tijdelijk nog niet door de uitloop van de werkzaamheden aan het waterveld).

Het team dat de wedstrijdtafel bezet ontvangt van de commissie die belast is met de indeling, een beschrijving van de taken en informatie waar materialen te vinden zijn.

Door deze taken met elkaar op te pakken én de shifts korter te maken hopen we dat de tijdsinspanning voor iedereen beter verdeeld is!

Tot langs de lijn!