Vacature: lijncoördinator F’jes en Funkeys
De Jongste Jeugdcommissie is op zoek naar een coördinator voor onze allerjongste leden; de F’jes en de Funkeys. Iets voor jou???

De Jongste Jeugdcommissie verzorgt de hele organisatie rondom team- en competitie-indeling, trainingen, wedstrijden en evenementen van de Funkey’s en de F- en E-lijn (van 4 tot 10 jaar). Daarnaast initiëren en organiseren zij allerlei (neven)activiteiten voor de jongste jeugdleden (zoals het Sinterklaasfeest, clinics, toernooien, team v.d. week, etc.) en zorgt de commissie voor de jaarplanning hiervan. Een belangrijke taak voor de Jongste Jeugdcommissie is het onderhouden van de contacten met, en het begeleiden en stimuleren van trainers, coaches, managers en andere ouders, onder meer door de organisatie van informatieavonden.

De Funkey’s en F’jes hebben nog geen coach maar een coördinator. De lijncoördinatoren zijn het aanspreekpunt voor alle zaken wat de jongste jeugd betreft. Zij zijn ook de eerste aanspreekpersoon bij onverhoopte calamiteiten (bijv. ziekte, overlijden, conflicten, e.d.) binnen de groep jongste jeugd.

Heb je interesse in deze rol?
Neem dan contact op met de Jongste Jeugdcommissie via [email protected] !

Reageren op het nieuws?
reactie