Scoor voor onze club en win zelf een prijs!
Op zaterdag 1 september klinkt het startschot voor de actie Scoren voor de Club en gaan onze D, E en tweedejaars F-clubleden op pad met een Scorekaart om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onze club!

Deze inzamelingsactie werkt heel simpel:

1. Onze jeugdleden proberen zoveel mogelijk familie, vrienden en kennissen een of meerdere vakjes op hun Scorekaart open te laten krassen;
  2. Onder ieder vakje staat een klein geldbedrag (max. € 2,50 per vakje) dat door de donateur meteen (contant) betaald wordt als bijdrage aan onze club;
  3. Als dank voor de betaling krijgt de donateur een bonnenvel voor korting op dagjes uit.

Van de opbrengsten gaan we nieuwe attributen aanschaffen voor het speelplaatsje op ons clubterrein. Als de opbrengsten toereikend zijn schaffen we bovendien materialen aan voor zaalhockey.

Niet alleen scoren, maar ook winnen!

Om onze jeugdleden aan te moedigen en bovendien te bedanken voor hun inspanningen, stelt Daka Sport uit Amersfoort mooie hockeyprijzen ter beschikking aan de kinderen die het meeste geld voor de club inzamelen. En het best presterende team wint bovendien een verzorgde BBQ-middag!

Scoren jullie mee?

Onze jeugdleden krijgen zaterdag 1 september de Scorekaarten uitgereikt, inclusief duidelijke uitleg. De actie loopt t/m 15 september.
Op vrijdagavond 5 oktober worden aan het begin van het Lustrumfeest de prijswinnaars bekend gemaakt!