Werk je fluitkennis bij tijdens de Spelregelcafés

In september en oktober worden er door de KNHB door het hele land weer de jaarlijkse spelregelcafés georganiseerd. Een mooie en leerzame aftrap van het seizoen, gegeven door een top-bondsscheidsrechter. Zijn er nieuwe regels dit seizoen? En hoe zat het ook alweer…bolle kant is bolle kant, shoot is shoot, maar is een kleine tik op de stick hakken? Je hoort het allemaal in de cafés!

Vorig jaar mochten wij een café organiseren op onze eigen club en dat was een groot succes, maar dit jaar zijn andere clubs weer aan de beurt. Ben je clubscheidsrechter, trainer/coach of op een andere manier geïnteresseerd en wil je deze avond meemaken? Je bent bij deze van harte uitgenodigd om je in te schrijven via dit formulier! Je kunt hier een keuze maken uit de verschillende clubs die dit jaar een café organiseren, waaronder Amersfoort en Eemvallei.

Tip: stem je bezoek af met collega scheidsen, trainers of iemand anders waarvan je denk dat hij of zij dit ook interessant vindt en ga gezellig samen.

Heb je vragen over dit bericht? Stel ze via de arbitragecommissie of plaats hieronder een reactie.

Serge Linneweever, 27-8-2018 @ 18:04:52
De locaties zijn te bekijken via de link achter de tekst ‘dit formulier’,

Marlijn van de Wardt, 27-8-2018 @ 14:29:52
Welke onderstaande link?