Vacature - Leden voor de commissie Communicatieadvies en -ondersteuning
We zijn op zoek naar leden voor de nieuwe commissie Communicatieadvies en -ondersteuning. Het doel van deze commissie is het faciliteren van de in- en externe communicatie van de club. Ofwel, adviseren en ondersteunen bij het verbinden (in contact komen en blijven) met anderen!

Binnen MHC Leusden zijn de commissies zelf verantwoordelijk voor hun eigen communicatie; zij initiƫren zelf en zij voeren zelf uit. Maar vaak kunnen zij daar wel advies en ondersteuning bij gebruiken en daar kunnen zij vanaf aankomend seizoen op rekenen vanuit deze commissie.

We zijn op zoek naar 2 vaste vrijwilligers die deel uitmaken van de commissie. Zij zullen zich gaan bezighouden met het sparren, meedenken, adviseren en praktisch ondersteunen van de commissies bij bijv. activiteiten, evenementen en campagnes, de opzet van een communicatiestrategie t.b.v. met name ledenwerving en promotie van de club en diverse redactionele activiteiten.
Het is dan ook wel heel gewenst dat deze vrijwilligers een aan het communicatievak gerelateerde achtergrond of tenminste affiniteit hebben.

Daarnaast willen we ook graag een poule van oproepbare vrijwilligers samenstellen die bijv. incidenteel als facilitator een bijeenkomst kunnen begeleiden of kunnen ondersteunen bij het schrijven of redigeren van teksten.

Mocht je meer informatie willen of interesse hebben in de vaste of oproepfunctie dan kan je contact opnemen met Marjan Schaapman via [email protected].