Vacature - Leden voor de Kledingcommissie
MHC Leusden is op zoek naar nieuwe leden voor de kledingcommissie! Als lid van deze commissie ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de uniformiteit van de clubkleding. Je gaat in gesprek met THW/Adidas en mogelijke andere partijen over het clubtenue. Je doet bestellingen, hebt contact met sponsoren, met DAKA (onze sponsor en kledingleverancier) en vraagt offertes en werktekeningen aan bij de drukker. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de sponsorbestelling van D1 en H1, de financiƫle afwikkeling daarvan, inname en uitgifte etc.

Lijkt deze functie je wat? Neem dan contact op met Sabine van de Groep op [email protected]. Ook voor vragen en een uitgebreider profiel kan je contact opnemen met Sabine.