Stick & Bitje-training én trimhockeyclinic op 1 september!
Op zaterdag 1 september is het groot feest op onze hockeyclub; dan vindt ter gelegenheid van ons 45-jarig lustrum een 24-uurs hockey-evenement plaats. Tijdens deze happening is er van 15:00 tot 16:00 uur een Stick & Bitje-training voor kinderen tussen de 4 en 14 jaar die graag kennis willen maken met hockey en met onze club! Voor ouders is er tegelijkertijd een trimhockeyclinic.
We nodigen jou en je ouders van harte uit hieraan deel te nemen!

Wat is een Stick & Bitje-training?
Dit is eenmalige training waarin je kennis maakt met hockey en met MHC Leusden. Je leert tijdens deze training de eerste beginselen van hockey onder begeleiding van onze trainers. De training vindt plaats op de velden van MHC Leusden aan de Schammersteeg 2 in Stoutenburg (gem. Leusden). Heb je na de training nog energie over? Dan kun je gratis poffertjes halen bij de poffertjeskraam en kun je je uitleven op het springkussen!

Wat heb je nodig voor een Stick & Bitje-training?
Je hoeft echt nog geen volledige hockey-outfit aan te schaffen, maar het volgende is wel belangrijk:
  • Sportieve kleding en sportschoenen die geschikt zijn voor buiten (dus geen zaalschoenen);
  • Je krijgt van ons een bitje ter bescherming van je gebit. Een bitje is bij hockey verplicht en superbelangrijk voor jouw veiligheid!
  • Natuurlijk heb je een hockeystick nodig, maar ook die krijg je – samen met jouw bitje- van ons bij de training!
  • Scheenbeschermers zijn niet verplicht, maar als je ze hebt kun je ze het beste wel aantrekken. Als je lid wordt zijn ze wél verplicht.

Wat kost de Stick & Bitje-training?
De kosten zijn EUR 25 per kind en daarvoor krijg je dus een hockeystick en een bitje. Dit bedrag wordt ter plekke voldaan, contant of per pinbetaling.

Doe je mee aan de Stick & Bitje-training?
Je ouders kunnen je aanmelden voor deelname aan de Stick & Bitje-training via het aanmeldingsformulier op onze website.

LET OP: Om te zorgen dat wij voor jou de goede stickmaat kunnen bestellen geven zij daarin ook de lengte aan (in centimeters) tussen de grond (met schoenen aan) en je navel. Het bitje maken we ter plekke passend.

En hoe zit het met die trimhockeyclinic voor de ouders?
Ouders kunnen tegelijkertijd deelnemen aan een gratis trimhockeyclinic. Hiervoor kunnen zij een stick van de club gebruiken. Een bitje is in hun geval voor eigen rekening, maar kan wel op de club worden aangeschaft (kosten: ca. EUR 5).
Ouders die willen deelnemen kunnen dit aangeven met een mailtje aan [email protected]

We hopen van harte je op 1 september te mogen verwelkomen en wensen je veel plezier bij de Stick & Bitje-training!