zondag 23 september 2018
14:15 Uit Heren Jong Senioren 2 AH & BC HJ2
16:15 Uit Dames 45 A HC Athena D45B
Rense Siegmund nieuwe trainer Dames 1
Wij heten Rense Siegmund van harte welkom op onze club als trainer/coach van Dames 1. Wil je kennis maken met Rense? Dat kan tijdens de open training van Dames 1 op 4 juli!

Afgelopen weekend hebben we tijdens Winner’s Wonderland uitgebreid afscheid genomen van Jandaan Vos als trainer van de Dames 1. Jandaan is 3 jaar trainer/coach geweest van Dames 1. Wij bedanken hem nogmaals voor zijn enthousiasme en inzet, die vorige week bovendien werd beloond met een geslaagde promotie van Dames 1 naar de 1e klasse! Wij wensen Jandaan heel veel succes en geluk met zijn nieuwe uitdagingen.

Tegelijk zijn we blij dat we Rense Siegmund kunnen voorstellen als zijn opvolger. Rense kijkt uit naar deze nieuwe uitdaging. De afgelopen jaren heeft hij veel ervaring opgedaan in de eerste en overgangsklasse bij de dames. De mooie promotie naar de eerste klasse geeft hem een prima basis om dit team door te laten groeien en Rense verwacht een goede toekomst voor Dames 1.

Op woensdag 4 juli om 20:00 uur is er een open training voor Dames 1. Dat betekent dat iedereen die dat leuk vindt mee mag trainen!

Wil je mee doen? Neem dan even contact op met Rense Siegmund (06-48751778).

Wij wensen wij Rense heel veel succes en plezier met deze mooie nieuwe uitdaging!

namens het bestuur van MHC Leusden
Pieter van Mierlo (TZ)