zondag 23 september 2018
16:15 Uit Dames 45 A HC Athena D45B
Inleveren keepersmateriaal
Beste keepers en coaches,

Het seizoen is (helaas) weer voorbij en dat houdt in dat de materialen van de keepers retour moeten komen. Dit kan op een van onderstaande momenten (let op: inleveren bij de kleedkamers beneden):

- woensdag 27 juni tussen 21.00 en 21.30 uur

- donderdag 5 juli tussen 21.00 en 21.30 uur

- maandag 9 juli tussen 21.00 en 21.30 uur

Mocht je op een van bovenstaande momenten niet kunnen, zorg er dan voor dat iemand anders het voor je doet. Niet inleveren op een van bovenstaande momenten houdt helaas in dat er een boete van de borg wordt afgetrokken.

Naast de keepersmaterialen (incl cornermasker(s)) dient het slot van de locker (vanaf de jeugd) ook te worden ingeleverd.

De borg zal, na controle van de materiaalcommissie, worden gestort op het op locatie opgegeven rekeningnummer. Zorg er dus voor dat je het juiste IBAN nummer bij de hand hebt tijdens het inleveren van de materialen.

Graag tot snel en als er vragen zijn dan ben ik te bereiken via [email protected].

Met vriendelijke groet,

Joost van Eijsden