Teamindeling jongste jeugd en jeugd 2018-2019
Daar zijn ze dan! De teamindelingen voor het seizoen 2018-2019 voor de jongste jeugd- en jeugdleden. Je kunt zien waar je bent ingedeeld door via de website in te loggen op LISA Team of in de app. We wensen al onze spelers een fijn en leerzaam seizoen in hun nieuwe team!

Het maken van de teamindelingen is altijd weer een enorme uitdaging. Voor de hoofdtrainers, voor de lijncoördinatoren en voor de ledenadministratie. Eerst zijn er de selectietrainingen (dit jaar van 4 tot 8 juni). Een lastige klus, omdat die niet alleen blijdschap maar soms ook groot verdriet opleveren... Daarna pas weten we pas wie in de breedteteams geplaatst moeten worden. Gebruik makend van de vriend(inn)envoorkeur die de spelers en speelsters hebben opgegeven en eventueel aangemelde vrienden- en vriendinnenteams in de B- en A-lijn beginnen we vervolgens aan het oplossen van de ‘Puzzel van het Jaar’…!

Het resultaat mag er zijn – we hebben weer 38 prachtige jeugdteams kunnen samenstellen! Er moeten in de komende weken nog een páár kleine puntjes op de i gezet worden die mogelijk nog tot kleine veranderingen in de teams leiden; die worden alleen binnen de betreffende teams gecommuniceerd.

We hopen dat elk jeugdlid het komend seizoen met zijn/haar team een fijne tijd zal hebben en zich weer een stukje verder als hockeyer kan ontwikkelen!

Tegelijk realiseren we ons heel goed dat we met deze teamindelingen niet iedereen tevreden kunnen stellen. Dat sommigen andere hoop en andere verwachtingen hadden. Dat je megateleurgesteld kunt zijn als je niet voor een selectieteam in aanmerking bleek te komen. Dat het jammer kan zijn als je niet in het team van je dromen zit, of als bepaalde vrienden of vriendinnetjes niet in jouw team zijn geplaatst. Dat de nummering of indeling van de breedteteams, wát wij ook zeggen, tóch het gevoel kan opwekken dat je ‘gedegradeerd’ bent…

Wij begrijpen dat, maar kunnen dat gevoel van teleurstelling niet wegnemen. We kunnen alleen met de hand op ons hart zeggen: Wij hebben met de allerbeste intenties onze uiterste best gedaan om tot het maximaal haalbare compromis (want dát is wat het altijd moet worden) te komen.
En we hopen oprecht dat in je nieuwe team weer veel leuke, nieuwe mensen leert kennen en nieuwe vriend(inn)en kunt maken. Want dat hoort onlosmakelijk bij een teamsport!

Kijk snel waar je bent ingedeeld door via de website in te loggen op LISA Team of in de app!

Sportieve groet,

Nicole, Marloes, Ilona, Albert, Marieke, Heloise, Kim, Marjan, Marlijn, Alice, Janneke, Anja, Mirelle en Karen - de lijncoördinatoren van MHC Leusden

Bijlage: De meest gestelde vragen over breedteteams bij de jeugd DEF 020618(1).pdf