MHC Leusden huldigt kampioenen!
Wat wás het een feest op de club, afgelopen zondag! Alle kampioenen van hockeyseizoen 2017-2018 werden gehuldigd.

Voorafgaand aan Winner's Wonderland stelden de Dames1 met een gelijkspel tegen Gron Studs D1 hun promotie veilig. Vorige week werden Heren1 al kampioen, dus voor beide teams geldt dat zij volgend jaar in de eerste klasse spelen, een prachtig resultaat!

Vervolgens werden alle kampioenen van het hele hockeyseizoen 2017-2018 gehuldigd, met als resultaat een enorm vol podium met herfst-, zaal- en veldkampioenen. "Normaal gesproken wordt een podium op het terras opgebouwd, maar het aantal kampioens- en promovendusteams was dit jaar zo groot dat een drielaags podium op het veld nodig was” aldus Fred van der Flier, manager sociale zaken.
Het was dan ook één groot feest voor en met onze jeugd- en seniorenleden en hun ouders.

Meer foto's van WINNERSWONDERLAND 2018 zien?