Vrijwilligersborrel op 16 juni!
Het seizoen 2017-2018 zit er bijna op. Dankzij de energie, inzet en het enthousiasme van onze vrijwilligers is alles op rolletjes verlopen en dat waarderen wij enorm. Zonder de inzet van vrijwilligers kan een vereniging als MHC Leusden niet bestaan!

Wij willen jullie, vrijwilligers van MHC Leusden, graag persoonlijk bedanken en als blijk van dank een aardige attentie geven. We nodigen daarom jou en je partner uit voor een borrel op de club op 16 juni van 16.00 tot 18.00 uur.

Hartelijke groet,
namens bestuur en vrijwilligerscommissie van MHC Leusden
Gertjan van de Groep, Aernout van Haeften

PS.
Wij hebben onze uiterste best gedaan een persoonlijke uitnodiging toe te sturen aan iedereen die zich dit jaar als vrijwilliger heeft ingezet voor de club. Maar het kán zijn dat we per abuis toch iemand hebben overgeslagen of dat een mailadres niet meer klopt. Mocht je dus van iemand horen dat hij/zij geen uitnodiging heeft ontvangen terwijl dat wel zou moeten, laat dat ons dan even weten via [email protected]!