Inge van den Assum, Lid van Verdienste!

In de ALV van 6 juni is Inge van den Assum, onze steun en toeverlaat op de ledenadministratie, tot Lid van Verdienste benoemd!

José Rombouts droeg haar namens het bestuur voor:

Een lid dat minstens 10 jaar lang een vrijwilligersfunctie bekleed heeft en zich op die manier verdienstelijk gemaakt heeft, en nog steeds maakt, voor onze vereniging. Iemand met wie elk (nieuw) lid te maken heeft. Iemand van 'niet zeuren maar poetsen'. Iemand die bijna 24*7 voor de club klaar staat en bereikbaar is. Iemand die zowel de voordeur als de achterdeur bedient en dat al gedurende 10 jaar….

Een gedreven en contentieuze dame die zegt waar het op staat; recht vanuit een goed hart. Een dame die handelt volgens de strikte regels en afspraken die we als club opgesteld en afgesproken hebben en ditzelfde verlangt van degene met wie ze 'zaken moet doen'. Een dame die dingen liever gisteren dan vandaag goed en rechtvaardig geregeld wil zien. Soms kan drammen en volhouden in het belang van het grotere geheel en daarmee soms ook wel eens als 'lastig' ervaren kan worden. Maar, door te volharden en niet op te geven, achter de schermen, veel voor elkaar krijgt….

De werkzaamheden die ze uitvoert - met een meer rustige, beschouwende en de club even zeer toegewijde collega - vinden grotendeels plaats achter de schermen. Een duobaan waarbij de één niet zonder de ander kan. Het is op de maandagochtend dat zij elkaar aan de keukentafel treffen en, na het leven en de actualiteit doorgenomen te hebben, laptops en LISA openen en aan de slag gaan. Mails beantwoorden, onheuse bejegeningen verdragen, vragen beantwoorden en doorsturen, nieuwe of aspirant leden en ouders te woord staan. Het visitekaartje van onze vereniging en degene met wie leden die opzeggen als laatste contact hebben….

Inge van den Assum… Met hart en ziel verbonden aan onze club. Niet alleen binnen de ledenadministratie maar ook als lid van de vrijwilligerscommissie en de Club van 100. Ongeduldig tot de zaken, in haar ogen, goed geregeld zijn. Dienstverlenend naar derden. Het bestuur kan altijd een beroep op haar doen.

De afgelopen 10 jaar is er veel veranderd. De club groeide, leden en ouders werden mondiger en veeleisender. Er was een wachtlijst en grote druk op de wachtlijst met ongedurige en eisende ouders. LISA, website en app deden hun intrede. Werkzaamheden en taken namen en nemen toe maar Inge en Ineke houden stand en van de week verzekerde Inge ons gelukkig nog: "ik ga nog lang niet met pensioen"!

Lieve Inge, we wensen je toe dat je, samen met Ineke, in goede gezondheid, nog lang niet met pensioen zult gaan. We bedanken je hier nogmaals voor je inzet en toewijding aan onze vereniging!

Reageren op het nieuws?
reactie