De club en de AVG: under construction!
Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer. De AVG zorgt onder meer voor versterking en uitbreiding van de privacyrechten van burgers en meer verantwoordelijkheden voor organisaties. En dat geldt óók voor verenigingen.

En dus zijn ook wij druk in de weer met het ‘AVG-proof’ maken van MHC Leusden! Gelukkig kunnen we daarbij gebruik maken van ondersteuning en hulpmiddelen van de KNHB en Autoriteit Persoonsgegevens. Wij zijn met die activiteiten op 25 mei nog niet klaar, maar weet dat er hard aan wordt gewerkt. Binnenkort zullen alle leden hier uitgebreid over geïnformeerd worden.

Ondertussen blijven we natuurlijk net zo zorgvuldig met jullie persoonsgegevens om gaan als we altijd al deden!