Uitnodiging deelname strategiesessie 22 mei
Op 22 mei om 19.30 uur vindt in ons clubhuis o.l.v. de KNHB een 2e strategiesessie plaats. En jij bent van harte welkom om daar aan deel te nemen! Let op: er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar – wie het eerst komt wie het eerst maalt!

Zoals jullie bekend is werken wij – het bestuur van MHC Leusden - momenteel aan een strategie richting 2022 met ondersteuning van de KNHB/NOC*NSF. In dit kader heeft een 1e strategiesessie plaatsgevonden op 12 februari jl. waaraan door een aantal betrokken leden is deelgenomen.

Op basis van de input die wij in de afgelopen periode hebben verkregen hebben wij de kernwaarden en missie voor onze club kunnen formuleren evenals een voorlopige visie 2022.

Op 22 mei zal in een 2e strategiesessie meer de diepte in gegaan worden. Wij zullen dan de resultaten van de tevredenheidenquête presenteren evenals de visie 2022. Tijdens die sessie willen wij die ambities gaan vertalen naar concrete acties. De opzet van deze avond wordt door de KNHB verzorgd.

Alle commissies zijn per mail uitgenodigd om aan deze sessie deel te nemen, maar we hebben ook een aantal plaatsen beschikbaar voor niet-commissieleden. Wij stellen het enorm op prijs als jij aan deze 2e strategiesessie deel wilt nemen! Graag horen wij van je – per mail aan [email protected] of we op je aanwezigheid kunnen rekenen.

Hartelijke groet,

Gertjan, Tom, José, Sandra, Pieter, Frans