Aankondiging bestuurswisseling functie secretaris

November 2013 werd ik door de ALV benoemd tot secretaris van het verenigingsbestuur. 5 jaar heb ik deze functie met veel plezier uitgevoerd, samen met mijn collega bestuursleden met wie het altijd heel goed en plezierig samenwerken was. Dat zal ik zeker gaan missen maar na 5 jaar is het ook goed om het stokje over te dragen aan een nieuw en enthousiast iemand met frisse ideeën en veel energie. Als bestuur zijn we dan ook zeer verheugd dat we Marjan Schaapman in de ALV van juni voor kunnen dragen als secretaris. De komende periode zal Marjan door mij én de andere bestuursleden ingewerkt worden.

Marjan is 51 jaar en getrouwd met Vincent Kalkhoven. Zij zijn de ouders van 2 hockeyende kinderen: Maud en Jeroen. Marjan: "Zelf heb ik nooit gehockeyd, behalve een blauwe maandag bij de trimmers, maar ik ben al jaren actief op de club als teammanager en als lijncoördinator van de MA-lijn. Ik vind het leuk om méér dan alleen als toeschouwer betrokken te zijn bij de club waar mijn kinderen zoveel tijd doorbrengen en zoveel plezier aan beleven. Daarnaast ben ik er zelf ook graag! Naast hockey houd ik van hardlopen, reizen, schilderen en fotograferen. Van beroep ben ik communicatieadviseur (zzp’er). Als de ALV instemt met mijn benoeming wil ik graag die kennis en ervaring inzetten voor de vereniging. Ik verheug me daarop!”

Tijdens de ALV van 6 juni a.s. wordt de keuze van het bestuur voor Marjan in stemming gebracht. Conform de statuten kan een andere voordracht dan die van het bestuur door minimaal 5 stemgerechtigde leden tenminste 8 dagen voor de ALV schriftelijk gemeld worden bij het bestuur.

José Rombouts, secretaris MHC Leusden

Bijlage: foto MS.jpg