Club van 100 kiest voor veldcamera, tribune veld 2 en tafels veld 3&4
De ALV van de Club van 100 op maandag 22 januari 2018 ging door! Dit keer geen dubbele boeking van het clubhuis of sneeuwstormen, maar een goed gevuld pot met geld en leden die konden stemmen op 5 bestedingsdoelen. Uiteindelijk stemden de aanwezige leden voor een camerasysteem waarmee van elk veld de wedstrijd automatisch kan worden opgenomen en dat ook als beveiligingssysteem kan functioneren. Ook de tribune bij veld 2 kan met steun van de Club van 100 gerealiseerd worden en er komen fraaie tafels tussen veld 3 & 4. Mooie bestedingsdoelen die hockeyclub goed kan gebruiken en waar alle leden en toeschouwers veel plezier van gaan krijgen.

ALV_Cv100_22-1-2018

Tijdens de ALV werd ook afscheid genomen van bestuursleden van het eerste uur Ronald de Kimpe en Tim de Bondt. Zij gaven na ruim vier jaar het stokje over aan Roald Herbrink en Johan Oosterloo. Geheel in de traditie van het 100%-antistrijkstokbeleid ontvingen Ronald en Tim een ferme handdruk als dank voor hun inzet voor de Club van 100.

Daarna was de beurt aan taxateur Gijs Looman van Galerie Wijdemeren uit Breukeleveen. Vele leden van de Club van 100 hadden kunstobjecten meegenomen van zolder die door Gijs aan zijn deskundige blik werden onderworpen. Het werd een gezellige avond met hilarische momenten. We laten om inbraaktechnische redenen hier onvermeld wie er met een big smile en heel voorzichtig lopend met zijn kostbare vaas onder de arm weer naar huis ging.

Gijs_taxeert

Het was een geslaagde ALV!