Veel waard of niets? Kom met je antiek naar de Club van 100 Kunst & Kitsch
Altijd al eens willen weten of die kandelaar van oma nog wat waard is? Of dat lelijke beeldje dat al jaren in de familie is, maar je toch niet durft weg te gooien? Je weet het tenslotte maar nooit. Dit is je kans! Op maandag 22 januari 2018 organiseert de Club van 100 Tussen Kunst & Kitsch in het clubhuis. Taxateur Gijs Looman van Galerie Wijdemeren uit Breukeleveen zal die avond zijn deskundige blik werpen op alle meegebrachte objecten. Is het Kunst of Kitsch?

Tussen Kunst en KitschWe hebben voor deze Club van 100 Kunst & Kitsch een paar regels opgesteld. Zodat we over en weer van elkaar weten wat we kunnen verwachten. Lees ze even, ze zitten in de bijlage bij dit nieuwsbericht.

Deze Tussen Kunst & Kitsch organiseren we na afloop van de ALV van de Club van 100. Het programma van de avond is als volgt:
  • 19:00-20:00 – inloop en brengen spullen voor Kunst & Kitsch
  • 20:00-21:00 – ALV Club van 100, met stemming over de bestedingsdoelen en bestuurswisseling
  • 21:00-einde – Tussen Kunst & Kitsch
Je kan nog steeds bestedingsdoelen inbrengen waarover tijdens de ALV gestemd kan worden. In de pot zit € 8300! En nog een keer de spelregels: we nemen een bestedingsdoel pas in behandeling dat aan drie voorwaarden voldoet: kostenplaatje (offerte, begroting), realistische planning zodat het bestedingsdoel er ook op korte termijn is en akkoord van het bestuur van de MHC Leusden.

We hopen op een grote opkomst op 22 januari 2018. En nu maar hopen dat het niet weer gaat sneeuwen!

bestuur Club van 100 MHC Leusden

LogoCv100


 
Bijlage: Reglement Kunst en Kitsch Club van 100.v1(2).pdf
 

terug naar vorige scherm