zaterdag 16 december 2017
Tijd T/U Team Tegen team
13:00 Uit Meisjes C2 MHC Muiderberg MC1
Club van 100 ALV 11 december - kom met bestedingsdoelen, word lid en stem mee!
Een van de leukste events binnen de MHC Leusden komt eraan: de Algemene Ledenvergadering van de Club van 100 op maandag 11 december vanaf 20:00 uur in het clubhuis. Zoals elk jaar gaan de leden van de Club van 100 wat er in de pot zit (dit jaar ruim € 8300) verdelen over diverse bestedingsdoelen. Altijd weer een van de hoogtepunten van ons clubjaar. In de ClubGLOSSY kan je lezen waar de Club van 100 het geld vorig jaar aan besteed heeft. De ClubGLOSSY is al bij de leden van de Club van 100 bezorgd en kan je ook in het clubhuis vinden en lezen.

We doen meer die avond. Zo is er een heuse bestuurswissel binnen het bestuur van de Club van 100 en natuurlijk doen we ook weer iets gezelligs met elkaar. Allemaal redenen om lid te zijn van de Club van 100 en de ALV te bezoeken!

Maar zonder bestedingsdoelen geen stemming tijdens de ALV. We nodigen je dan ook uit om bestedingsdoelen aan te melden. Dat aanmelden mag iedereen binnen de MHC Leusden doen, dus ook als je geen Club van 100 lid bent! We hebben al de nodige ideeën binnen: een camerasysteem voor het automatisch filmen van wedstrijden op 3 velden, extra picknicktafels tussen veld 3 en 4, een slagsnelheidsmeter voor bij de trainingen, uitbreiding van de tribune naar de westzijde van het terras. Maar we zijn benieuwd naar wat er nog meer aan wensen zijn. Daarbij de spelregels nog maar een keer herhaald: we nemen een bestedingsdoel pas in behandeling dat aan drie voorwaarden voldoet: kostenplaatje (offerte, begroting), realistische planning zodat het bestedingsdoel er ook op korte termijn is en akkoord van het bestuur van de MHC Leusden. Heb je een leuk idee? Mail het naar [email protected], met dus de gevraagde onderbouwing. Uiteindelijk bepaalt het bestuur van de Club van 100 welke bestedingsdoelen met welk bedrag de stemronde tijdens de ALV gaan halen. Sowieso krijgt ieder ingebracht idee een inhoudelijke reactie van het bestuur van de Club van 100.

Ten slotte nog een oproep! We hebben nog 25 clubleden nodig en dan zit ons bord vol! Dus vul het schenkingsformulier in en meld je aan. Voor steun aan onze mooie hockeyvereniging én een mogelijke fiscale aftrekpost. Het schenkingsformulier ligt achter de bar, is te downloaden van de site of mailen we graag naar je.

Bestuur Club van 100
Club van 100 logo