zaterdag 16 december 2017
Tijd T/U Team Tegen team
13:00 Uit Meisjes C2 MHC Muiderberg MC1
Felicitaties aan 40 nieuwe clubscheidsrechters!
Het was volle bak op het clubhuis afgelopen donderdag: ruim 40 kandidaten kwamen examen doen voor de clubscheidsrechterskaart. Bijna iedereen is geslaagd, van harte gefeliciteerd! Je krijgt binnenkort een uitnodiging voor de praktijkavond, en daarna ben je officieel hockeyscheidsrechter. Bij de deelnemers bij wie het niet helemaal lekker liep gaat het de volgende keer vast beter, zij krijgen natuurlijk een herkansing.

Bij elkaar opgeteld hebben de rondes van de afgelopen twee weken ruim 60 nieuwe scheidsrechters opgeleverd, een mooi resultaat. Ga je straks je eerste wedstrijd fluiten? Tijdens de praktijkavond krijg je allerlei tips waarmee je met een goed gevoel het veld op en af kunt. Daarnaast begeleiden we je ook graag bij je eerste wedstrijden. Dit moet wel even via je manager worden aangevraagd via [email protected] Naast het feit dat je met zijn tweeën fluit sta je er dus ook vanuit de club niet alleen voor. Tot op de velden!

Reageren op het nieuws?
reactie