Aanmelden zaalhockey!

Velen van jullie hebben het al gezien: er staat weer een evenement zaalhockey op de website!
Hoewel jullie pas net op het veld staan, kijken wij van de Commissie Zaalhockey al weer vooruit naar de winter.

Meld jezelf aan op de website!

Om te beginnen willen we weten wie er graag wil zaalhockeyen en welke teams we kunnen inschrijven bij de KNHB. Daarvoor is het belangrijk dat ieder jeugdlid en seniorenlid die wil zaalhockeyen zich aanmeldt op de website.

Hoe meld ik me aan (of af)?

Ga met je (mobiele) internet-browser naar onze website mhcleusden.nl, dus niet met de app op je smartphone! Klik op login (blauwe balk bovenaan) en meld je aan met het lidnummer van het (jeugd)lid en wachtwoord. Je komt dan op de Lisa-team pagina met alle persoonlijke gegevens van het (jeugd)lid.
Rechts onderin zie je dan Evenementen. Klik dan op evenement Zaalhockey en meld je aan (of af). Regel dit gelijk nog! We stellen het zeer op prijs als iedereen dit deze week regelt. Het aanmelden kan tot uiterlijk zondag 16 september.

Zit je in een selectieteam?

Meld je dan ook aan op de website! In de selectieteams is zaalhockey verplicht!

Wat is zaalhockey?

Voor de kinderen en ouders die nieuw zijn op hockeygebied of nieuw binnen het jeugd hockey: De jeugd en jongste jeugd E teams spelen zaalhockey tussen begin december en half februari. Meestal zijn er 6 tot 7 speelweekeinden per team in deze periode.
De wedstrijden zijn op zaterdag of zondag, het team speelt in een blok van 2 uur 2 wedstrijden van ca. 30 min.
De club regelt een aantal trainingen voor ieder team, in een hal in Leusden.

Extra benodigdheden ten opzichte van het veld zijn zaalschoenen (die geen strepen achterlaten op de zaalvloer), een zaalstick (niet voor de jongste jeugd) en een zaalhandschoen.

Met vriendelijke groet,

Commissie Zaalhockey