MAART
Silver BEKER wedstrijd Dames 1 tegen EHV.
Datum: vr 16   18:00 - 23:00
Bekerwedstrijd SILVERCUP DAMES-EHV met afterparty
Datum: vr 16   20:30 - 23:00
Locatie: Clubhuis Leusden
Memo: Na een succesvol eerste jaar van de Silver Cup, organiseert de KNHB ook komend seizoen weer een Bekercompetitie. Naast de Silver Cup voor Heren starten we in seizoen 2017-2018 ook met de Silver Cup voor Dames en de Gold Cup voor Dames en Heren.
Achtergrond informatie De Silver Cup is gericht op teams uitkomend in de Eerste Klasse tot en met Vierde Klasse. Daarnaast wordt een Gold Cup gespeeld die zich richt op teams uit de Hoofdklasse en Overgangsklasse (en de drie hoogst geëindigde teams uit de Silver Cup van het jaar ervoor). Deze scheiding is noodzakelijk door de lastige speeldagenkalender (in combinatie met de internationale kalender) van de Hoofdklasse. Daarnaast is met de Silver Cup een mooie extra prijs gecreëerd voor de clubs in de Eerste Klasse en lager. De wedstrijden worden gespeeld op de vrijdagavonden en in de vrije weekenden. De competitie kent, om te kunnen komen tot een uitvoerbare planning, maximaal 8 ronden waardoor het aantal deelnemers is gemaximaliseerd.
Bekerwedstrijd, Heren 1- Amersfoort.
Datum: vr 23   18:00 - 23:00
Locatie: Clubhuis Leusden,Multi functionele ruimte
Memo: Vooraf kunt u mee eten met EET MET DE POT MEE, en na afloop After Party met BLINDE ED

Silver BEKER wedstrijd HEREN 1 tegen Amersfoort!
Datum: vr 23   18:00 - 23:00
APRIL
de Nationale School Hockey Competitie 2018
Datum: vr 13   08:00 - 15:00
Locatie: Clubhuis Leusden
Memo: Schoolhockey is voor leerlingen van zowel het basis- als het voortgezet onderwijs en mbo. Het is een leuke manier om met schoolgenoten kennis te maken met hockey. Voor het voortgezet onderwijs is er een Nationale Schoolhockeycompetitie. Sinds 2003 organiseert de KNHB een hockeycompetitie voor scholen in het voortgezet onderwijs. Door het hele land vinden in de maand april op de verenigingen regionale voorronden plaats en de winnaars gaan uiteindelijk naar de landelijke finale in mei te Amsterdam. De inschrijving start in oktober en duurt tot 1 december. In januari volgt de indeling van de teams op de speellocaties, zie download hieronder.
Belangrijke data voor de Nationale Schoolhockeycompetitie   2018
In 2018 wordt de Nationale Schoolhockeycompetitie voor de zestiende keer georganiseerd. Noteer de volgende belangrijke data rondom deze competitie in je agenda:
koningsspelen 2018
Datum: vr 20   08:00 - 15:00
Locatie: Geen locatie ingevoerd.
Memo: koningsspelen 2018. Div scholen komen op onze locatie de koningsspelen spelen. Organisatie ligt niet in onze handen., maar georganiseerd door  Buurtsportcoach Leusden
MEI
HET FAMILIE TOERNOOI!!
Datum: ma 21   18:00 - 23:00
Locatie: Bestuurskamer,Clubhuis Leusden,Multi functionele ruimte
Netwerkbijeenkomst sportbesturen Leusden - Lustrum
Datum: wo 23   19:30 - 23:00
JUNI
Winners Wonderland
Datum: zo 17   15:00 - 23:00
OKTOBER
Spetterend verjaardagsfeest - MHC Leusden 45 jaar
Datum: vr 5   17:00 - 23:45
Locatie: Clubhuis Leusden
Memo: 45e verjaardag van MHC Leusden - spetterend verjaardagsfeest van MHC Leusden. Meer informatie volgt.