Algemene Ledenvergadering MHC Leusden
Datum: wo 31   20:00 - 22:00
Locatie: Clubhuis Leusden
Memo: Op woensdag 31 oktober vanaf 20.00 uur zal er weer een Algemene Ledenvergadering (ALV) plaatsvinden. Wij nodigen jullie – onze leden, Ereleden, Leden van Verdienste en ouders van leden – van harte uit om hierbij aanwezig te zijn!
De ALV is dé gelegenheid voor iedereen die zich betrokken voelt bij MHC Leusden om op de hoogte te blijven van wat speelt op de club. We zullen je bijpraten over actuele onderwerpen en aandacht geven aan de visie 2022, die verder wordt uitgewerkt met de verschillende commissies. Zoals gebruikelijk zal een financieel overzicht van het afgelopen seizoen gepresenteerd worden. En bovendien zal er een nieuw bestuurslid (met een nieuwe portefeuille) worden voorgedragen.
De agenda en overige vergaderstukken zullen vanaf 17 oktober op de site achter de inlog te vinden zijn.
Wij hopen van harte je te mogen verwelkomen op woensdag 31 oktober om 20.00 uur in ons clubhuis!
Gertjan, Pieter, Sandra, Frans en Marjan bestuur MHC Leusden

Hele agenda