Bekerwedstrijd SILVERCUP DAMES-EHV met afterparty
Datum: vr 16   20:30 - 23:00
Locatie: Clubhuis Leusden
Memo: Na een succesvol eerste jaar van de Silver Cup, organiseert de KNHB ook komend seizoen weer een Bekercompetitie. Naast de Silver Cup voor Heren starten we in seizoen 2017-2018 ook met de Silver Cup voor Dames en de Gold Cup voor Dames en Heren.
Achtergrond informatie De Silver Cup is gericht op teams uitkomend in de Eerste Klasse tot en met Vierde Klasse. Daarnaast wordt een Gold Cup gespeeld die zich richt op teams uit de Hoofdklasse en Overgangsklasse (en de drie hoogst geƫindigde teams uit de Silver Cup van het jaar ervoor). Deze scheiding is noodzakelijk door de lastige speeldagenkalender (in combinatie met de internationale kalender) van de Hoofdklasse. Daarnaast is met de Silver Cup een mooie extra prijs gecreƫerd voor de clubs in de Eerste Klasse en lager. De wedstrijden worden gespeeld op de vrijdagavonden en in de vrije weekenden. De competitie kent, om te kunnen komen tot een uitvoerbare planning, maximaal 8 ronden waardoor het aantal deelnemers is gemaximaliseerd.

Hele agenda