de Nationale School Hockey Competitie 2018
Datum: vr 13   08:00 - 15:00
Locatie: Clubhuis Leusden
Memo: Schoolhockey is voor leerlingen van zowel het basis- als het voortgezet onderwijs en mbo. Het is een leuke manier om met schoolgenoten kennis te maken met hockey. Voor het voortgezet onderwijs is er een Nationale Schoolhockeycompetitie. Sinds 2003 organiseert de KNHB een hockeycompetitie voor scholen in het voortgezet onderwijs. Door het hele land vinden in de maand april op de verenigingen regionale voorronden plaats en de winnaars gaan uiteindelijk naar de landelijke finale in mei te Amsterdam. De inschrijving start in oktober en duurt tot 1 december. In januari volgt de indeling van de teams op de speellocaties, zie download hieronder.
Belangrijke data voor de Nationale Schoolhockeycompetitie   2018
In 2018 wordt de Nationale Schoolhockeycompetitie voor de zestiende keer georganiseerd. Noteer de volgende belangrijke data rondom deze competitie in je agenda:

Hele agenda