Agenda
Agenda
de Nationale School Hockey Competitie 2018
Datum: vr 13   08:00 - 15:00
Locatie: Clubhuis Leusden
Memo: Schoolhockey is voor leerlingen van zowel het basis- als het voortgezet onderwijs en mbo. Het is een leuke manier om met schoolgenoten kennis te maken met hockey. Voor het voortgezet onderwijs is er een Nationale Schoolhockeycompetitie. Sinds 2003 organiseert de KNHB een hockeycompetitie voor scholen in het voortgezet onderwijs. Door het hele land vinden in de maand april op de verenigingen regionale voorronden plaats en de winnaars gaan uiteindelijk naar de landelijke finale in mei te Amsterdam. De inschrijving start in oktober en duurt tot 1 december. In januari volgt de indeling van de teams op de speellocaties, zie download hieronder.
Belangrijke data voor de Nationale Schoolhockeycompetitie   2018
In 2018 wordt de Nationale Schoolhockeycompetitie voor de zestiende keer georganiseerd. Noteer de volgende belangrijke data rondom deze competitie in je agenda:
eind september/begin oktober  – alle informatie komt online inclusief het inschrijfformulier school en vereniging (wees op tijd vol=vol) 1 december 2017  – sluiting van de inschrijving begin januari 2018  – bevestiging van plaatsing (school) en indeling van de locaties (vereniging) en het aanmeldformulier van de scheidsrechters wordt geopend eind maart 2018  – wedstrijdschema’s online vrijdag 13 april 2018  – voorronden (regionaal) vrijdag 18 mei 2018   – finaledag (Amsterdam)

Hele agenda