zaterdag 16 december 2017
Tijd T/U Team Tegen team
13:00 Uit Meisjes C2 MHC Muiderberg MC1
Club van 100

Veranderend beleid van de gemeenten zorgt ervoor dat verenigingen nog meer dan voorheen op de kleintjes moeten letten. Het rondkrijgen van de normale begroting is al een uitdaging op zich, dus extra investeringen in bijvoorbeeld de accommodatie zullen vaak op financiële hobbels stuiten.

Daarom is het initiatief genomen om de Club van 100 op te richten. Een club, gevormd uit mensen die de hockeyclub een warm hart toedragen en die dat met een (liefst) jaarlijkse donatie van €100 kracht bijzetten. De Club biedt slechts plaats aan 100 leden, waarmee jaarlijks een bedrag van € 10.000 wordt opgebracht om te besteden aan zaken die de vereniging zich anders niet kan permitteren.

De bestuurders van de Club van 100 opereren geheel onafhankelijk van het bestuur van de MHCL en beslissen in overleg met haar achterban van 100 leden over de honorering van aanvragen voor extra voorzieningen waar de vereniging om vraagt. De middelen van de Club van 100 zijn nadrukkelijk niet bedoeld om reguliere uitgaven van de hockeyclub te financieren of exploitatietekorten te dekken!

Wie worden er lid van de Club van 100? In ieder geval bijna 35 bezoekers van de Nieuwjaarsreceptie van de hockeyclub die direct na onze introductiespeech de schenkingsakte aan ons retourneerden, en zich daarmee verzekerden van één van die 100 plekken…
We denken aan senior-leden van MHCL, aan oud-leden, aan ouders van jeugdspelers, eigenlijk aan iedereen die zich verbonden voelt met het wel en wee van de vereniging.

En wat levert dat jou dan op?

1. het mooie gevoel structureel een bijdrage te leveren aan het succes van onze mooie hockeyclub en haar leden

2. vermelding op het grote Club van 100 ledenbord dat op een prominente plek in het clubhuis komt te hangen. Welke vermelding je precies op het ledenbord wil, mag jij zelf bepalen. Er zijn (uiteraard) maar 100 plekken op dat bord, dus zorg dat je erbij komt

3. tweemaal per jaar het aantrekkelijke e-magazine "100-nieuws” met actualiteiten over de MHCL en de Club van 100 en over de manier waarop de middelen besteed worden

4. éénmaal per jaar een Clubbijeenkomst waar leden elkaar ontmoeten, rond een nader te bepalen thema.

Uiteraard is je interesse inmiddels gewekt. Aarzel daarom niet en meld je gift aan via de officiële schenkingsakte. Je kunt kiezen voor een éénmalige storting van €100 en daarmee voor een lidmaatschap van 1 jaar, of voor een reeks van 5 stortingen in 5 opeenvolgende jaren. In dat laatste geval is je bijdrage voor 100% fiscaal aftrekbaar, zonder drempel en zonder notariële akte! Details over de verdere afhandeling vind je op de schenkingsakte.

Graag verwelkomen we ook jou als lid van de Club van 100. Snel reageren verzekert je van een plek op het ledenbord. En als de 100 zijn volgemaakt resteert een (gratis!) plek op de wachtlijst….

Inlichtingen bij het bestuur van de Club van 100: Ronald de Kimpe (vz), Mireille den Hartog, Elza Knoop, Tim de Bondt en Inge van den Assum. Je kan hen bereiken door een mailtje te sturen naar [email protected] of ze aan te spreken langs het lijntje op onze club.

Inschrijven kan door middel van dit formulier:

De Club van 100 bestaat nu al uit:

Paul Lomans
  FotoFred van der Flier