zaterdag 16 december 2017
Tijd T/U Team Tegen team
13:00 Uit Meisjes C2 MHC Muiderberg MC1
TRIMHOCKEY COMMISSIE.

De trimhockey is een leuke, gemêleerde en gezellige groep van mannen en vrouwen in een diverse leeftijden. Er wordt op de maandag en de donderdag getraind van 20:30 tot 22:00 en aansluitend is er nog een derde helft in het clubhuis waar je vrijblijvend aan kan deelnemen. De trainingen worden opgesplitst in een beginners en gevorderden groep. Een training bestaat uit een warming-up, inslaan van bal en stick, de training zelf, met de trainingsgroep afsluitend een wedstrijd en dan nog een cooling-down. Om afwisseling in de trainingen te behouden worden er ook 4-kamps georganiseerd en zo nu en dan nodigen wij een club in de omgeving uit om onderling een "grote" wedstrijd te spelen bij elkaar, waarbij de sportiviteit en de gezelligheid voorop staan. De wedstrijden worden door officiële scheidrechters gefloten maar de punten die verdiend worden uit de wedstrijden telen niet mee in een competitie.

Wij onderhouden de contacten met de nieuwe leden. Zodra men een inschrijfformulier heeft ingevuld komt er via de ledenadministratie een bericht binnen en dan nemen wij contact op met het nieuwe lid voor welke voorkeur dag de sportieveling heeft. Daarna kan er meegetraind worden en vangt de coördinator het nieuwe lid op.   Ook organiseren wij toernooien en ondersteunen wij de trainers.   Wij beheren een Lief & Leed pot. |dit houd in dat als een Trimlid iets leuks (lief) of iets vervelends (leed) meemaakt dan kunnen we zorgen voor een kaart of een cadeautje uit de lief & Leed pot.
Wij onderhouden contacten met het bestuur over organisatorische zaken

Heb je interesse in de trimhockey dan kan je je via de ledenadministratie aanmelden en je voorkeur opgeven voor de maandag of de donderdag en dan kan je daarna komen proeftrainen. Ben en blijf je hierna enthousiast dan delen we je in op de maandag of de donderdag groep.
Indien er vragen zijn kan je mailen naar: [email protected]
De trimhockey COMMISSIE bestaat uit de volgende leden: Daphne (maandag) Annemiek (donderdag) Evelyne (donderdag)

Tot ziens op MHC Leusden!

DE VRIJWILLIGERS COMMISSIE

Wat doet de vrijwilligerscommissie binnen MHC Leusden?

MHC Leusden is een gezellige familieclub, waar leden, ouders en andere betrokkenen graag een handje meehelpen. We willen een positieve sfeer bewerkstelligen; als iedereen wat doet is het zo gebeurd.
Binnen onze vereniging is nadrukkelijk gekozen om leden en ouders te betrekken bij het vrijwilligerswerk. Senioren, Veteranen, Trimhockeyers en ouders van de Junioren (Funkey’s, F-jes, E-tjes en Junioren D t/m de A) worden geacht een bijdrage aan het reilen en zeilen van MHC Leusden te leveren.

Werkwijze:

MHC Leusden biedt de leden alles wat nodig is om te kunnen spelen, daartegenover verwacht onze vereniging van iedereen de beschikbaarheid en de bereidheid om vrijwilligerswerk te doen, zo lang het lidmaatschap geldt. Zie hiervoor ons protocol. De VC geeft nadere invulling en uitvoering van ons protocol. Automatisch indeling van vrijwilligerswerk Ouders van (nieuwe) leden die nog geen vrijwilligerswerk doen, worden automatisch ingedeeld in de Bardienst, de Wedstrijdtafel of het Schoonmaakteam. Wordt na verloop van tijd door de vrijwilliger een andere vrijwilligersfunctie gevonden, dan kan vrijstelling voor de Bardienst en wedstrijdtafel of het Schoonmaakteam worden aangevraagd bij de voorzitter van die desbetreffende commissie. Mocht deze vrijwilligerstaak aflopen, dan vervalt de vrijstelling en volgt weer de automatisch indeling.
Standaard Oudertaken De rijbeurten bij uitwedstrijden, shirtswassen of meehelpen aan sociale teamactiviteiten (bijv. Sinterklaas), zijn normale oudertaken en gelden niet als formeel vrijwilligerswerk.

Registratie in Lisa.

De vrijwilligerscommissie registreert al het vrijwilligerswerk in Lisa. Zorg dus dat alle mutaties bij ons bekend zijn via [email protected]. Gegevens ivm verhuizing of andere wijzigingen van n.a.w gegevens mogen direct naar [email protected].

Vacature melden.

Heb je een vacature binnen MHC Leusden? Meld dan de vacature aan bij [email protected]  onder begeleiding van een ingevuld vacatureformulier. De VC zet de vacature online met een passende tekst. De commissievoorzitter selecteert uit de reacties de juiste kandidaat en geeft de gegevens van de kandidaat door aan de VC, die de vrijwilligersadministratie in Lisa actueel houdt.
Ook alle mutaties moeten aan de VC worden doorgegeven via [email protected]

Dank Je Wel Avond.

Aan het einde van het seizoen worden alle vrijwilligers met zijn of haar partner uitgenodigd voor een feestelijke bijeenkomst.

Vragen ?

De VC is voor alle vragen bereikbaar via [email protected]

De VC bestaat uit de volgende leden: Inge van den Assum, Ineke Steenbeek, Hanneke van Asperen, Aernout van Haeften (Voorzitter).

Tot ziens op MHC Leusden!!