zaterdag 16 december 2017
Tijd T/U Team Tegen team
13:00 Uit Meisjes C2 MHC Muiderberg MC1
Clubkleding
Klik hier voor de bijlage over de clubkleding van MHC Leusden..

Op deze pagina treft u alle informatie over ons clubtenue en de regels die hiervoor gelden.

Tenue van MHC Leusden
Wedstrijden worden gespeeld in het officiële tenue van MHC Leusden. Zorg dat u dat tenue ook draagt. U loopt anders het risico dat de scheidsrechter, de coach of het bestuur u verbiedt om te spelen. Het tenue voor de dames/meisjes bestaat uit een oranje shirt, grijze rok en zwarte kniekousen. Voor de heren/jongens bestaat het tenue uit een oranje shirt, grijze broek en zwarte kniekousen. Het officiële tenue in de goede kleuren (er zijn vele kleuren grijs en oranje) is verkrijgbaar bij de kledingsponsor van de vereniging. Ook wordt er voor het begin van het seizoen vaak een tweedehands kledingbeurs gehouden, waar hockeykleding tegen een geringe vergoeding verkrijgbaar is; uitermate geschikt voor de beginnende hockeyer. MHC Leusden kent ook een oranje clubtrui waarin gespeeld mag worden. Ter bescherming van de benen worden scheenbeschermers gedragen, terwijl als mondbescherming een speciale gebitsbeschermer uitkomst biedt.

Aanschaf van het officiële MHC Leusden tenue en overige hockeyspullen
Kleding kopen bij Wim Jaquet Sports te Amersfoort: Het officiele Adidas clubtenue (shirt, broek/rok, sokken) van de Mixed Hockey Club Leusden is exclusief verkrijgbaar bij Wim Jaquet Sports te Amersfoort. Op bovengenoemd clubtenue geldt een korting van 20% van de winkelverkoopprijs in de winkel van Wim Jaquet Sport. Voor alle leden van de MHCL geldt een korting van 15% op de (web)winkelverkoopprijs van alle overige Adidas hockeyartikelen bij Wim Jaquet Sports. Voor alle leden van de MHCL geldt een korting van 10% op de (web)winkelverkoopprijs van alle overige niet-Adidas-hockeyartikelen van de hockeyafdeling bij Wim Jaquet Sports. Bij de kassa van Wim Jaquet Sports kunt u door middel van uw naam en op het vertoon van uw legitimatiebewijs deze korting(en) verkrijgen. Let op als uw kleding gaat kopen bij Wim Jaquets Sports op het volgende: Unisex shirts (korte mouw, ronde hals) zijn bedoeld voor de Meisjes E en F jeugd. Vanaf de Meisjes D moeten zij in de Dames Polo (mt 32 t/m 48) competitiewedstrijden gaan spelen. Het is niet de bedoeling dat Jongens in deze shirts competitiewedstrijden gaan spelen. Voor hen is er de Polo Youth (mt. 116 t/m 176) bedoeld.

Clublogo's
Met ingang van het seizoen 2007-2008 mogen er alleen nog door de club aangewezen "officiële" MHCL logo's worden gebruikt.

Sponsorkleding - de kleine lettertjes
Mede dankzij onze sponsors beschikken wij over een geweldig complex. Met deze sponsors zijn exclusieve afspraken gemaakt over reclame uitingen met betrekking tot MHC Leusden. Daarom gelden er ook strikte regels omtrent sponsorkleding.

Dames 1, Heren 1, Meisjes A1 en Jongens A1
Deze teams worden door de hoofdsponsors gesponsord en hebben een shirt en pak in bruikleen. De shirts worden uiteraard alleen tijdens de wedstrijd gedragen en na de wedstrijd ingezameld en collectief gewassen. De pakken worden voor en na de wedstrijd gedragen en tijdens de wedstrijd door de bankzitters in de dugout. Er word dus niet in getraind, om overmatige slijtage te voorkomen.

Overige gesponsorde teams
Voor alle andere teams geldt: heb je gesponsorde shirts draag die dan tijdens de wedstrijd. Op de wedstrijddag draag je het pak indien je dat hebt gekregen van de sponsor. Trainen in deze kleding mag alleen indien je sponsor dat heeft goedgekeurd.

Overige regels
In alle gevallen geldt dat er alleen logo's van zogenoemde "Vrienden 1" op de wedstrijdshirts mogen staan. Voor pakken, na de wedstrijdshirts en allerhande andere attributen hebben we andere regels. Belangrijkste is dat als je wordt gesponsord door een Vriend 1 van de MHCL, altijd het logo van de desbetreffende Vriend op een dergelijke attribuut aanwezig is. Voor alle overige sponsors en donateurs geldt dat er alleen persoonsnamen ("Oom Jan", "Fam. Van den Broek") op mogen. Natuurlijk zien we hier ook graag het clublogo op of de tekst "MHC Leusden".

En tot slot: alle shirts, pakken, enzovoorts dienen vooraf door de sponsorcommissie te worden goedgekeurd!!! Wil je hier meer informatie over neem dan contact met ons op.