Wat fijn dat je je wilt inschrijven! Je bent van harte welkom bij onze club!

Inschrijven gaat snel en gemakkelijk via internet. Na het invullen van onderstaande velden klik je onderaan de pagina op de knop volgende stap. Je gegevens worden meteen in onze database opgenomen. Je krijgt een overzicht van de door jou ingevulde gegevens die je vervolgens kunt bevestigen.
Op basis van je gegevens wordt een inschrijfformulier gemaakt dat je automatisch per e-mail wordt toegestuurd. Wij verzoeken je het inschrijfformulier te printen, te ondertekenen en een scan van het ondertekende formulier te mailen naar [email protected]. Je mag het ook per post opsturen naar MHC Leusden, t.a.v. ledenadministratie, Postbus 325, 3830 AJ Leusden.

Na ontvangst van het ondertekende formulier nemen wij je aanmelding in behandeling.

LET OP:
  • Een lid is pas speelgerechtigd als de inschrijving compleet is.
  • We doen onze uiterste best om jou of je kind zo snel mogelijk in een van onze teams te plaatsen. Lukt dat niet direct dan krijg je hiervan zo snel mogelijk bericht.
  • Kinderen kunnen ingeschreven worden vanaf de dag dat het kind 4 jaar wordt.
Privacy:
MHC Leusden verwerkt je gegevens zoals beschreven in onze privacyverklaring. Als je je inschrijft ga je hiermee akkoord. Schrijf je je kind in en is je kind ouder dan 16 jaar dan sta je er voor in dat ook je kind hiermee akkoord is.

Persoonlijk

(datum: dd-mm-yyyy)

Contact info

Financieel

Wat gaat u doen voor de vereniging?

Onze club drijft op vrijwilligers, er is dan ook altijd behoefte aan nieuwe vrijwilligers, die de schouders zetten onder een klus en/of taak of zitting willen nemen in een commissie.

Voor ouders van jeugdleden geldt dat naast verplichte bardiensten, het rijden voor uw kinds team nog minimaal aan één andere clubactiviteit naar keuze moet worden deelgenomen .

Voor jeugdleden in B-teams wordt verwacht dat ze een scheidsrechterkaart halen.

Op deze inzetbaarheidsopgave kan door MHCL tijdens het lidmaatschap van u of uw kind een beroep worden gedaan. Uw opgave is niet vrijblijvend en maakt een wezenlijk onderdeel uit van het lidmaatschap.

Geen activiteit invullen is geen optie, wel kunt u onder het kopje” anders” een alternatief invullen .

Uit onderstaande voorbeelden van vrijwilligerswerk binnen MHCL kan u een keuze maken. Minimaal 1 keuze invullen. Graag horen wij van u wat bij uw wensen en mogelijkheden aansluit.

Diploma's

Hieronder kunt u aangeven of u bepaalde relevante diploma's heeft.

Optioneel