zaterdag 16 december 2017
Tijd T/U Team Tegen team
13:00 Uit Meisjes C2 MHC Muiderberg MC1

Inschrijven doe je via onderstaand formulier dat automatisch wordt verwerkt. De club heeft nog wel een ondertekend formulier nodig. Een inschrijving is pas compleet door na het invullen het inschrijfformulier uit te printen, te ondertekenen en in te scannen, dat mailen naar [email protected], of op te sturen naar:

MHC Leusden
T.a.v. de Ledenadministratie
3830 AJ Leusden

Na ontvangst van het ondertekende formulier nemen wij uw aanmelding in behandeling. Een lid is pas speelgerechtigd als de inschrijving compleet is.

De minimumleeftijd om je in te kunnen schrijven is 4 jaar op peildatum 01-10-2017.

Voor bijna de gehele jeugd is er een wachtlijst. In het geval dat u of uw kind niet direct geplaatst kan worden, krijgt u hiervan bericht.

Voor de senioren zal de senioren commissie haar uiterste best doen om u zo snel mogelijk te plaatsen indien mogelijk.

Persoonlijk

(datum: dd-mm-yyyy)

Contact info

Financieel

Wat gaat u doen voor de vereniging?

Onze club drijft op vrijwilligers, er is dan ook altijd behoefte aan nieuwe vrijwilligers, die de schouders zetten onder een klus en/of taak of zitting willen nemen in een commissie.

Voor ouders van jeugdleden geldt dat naast verplichte bardiensten, het rijden voor uw kinds team nog minimaal aan één andere clubactiviteit naar keuze moet worden deelgenomen .

Voor jeugdleden in B-teams wordt verwacht dat ze een scheidsrechterkaart halen.

Op deze inzetbaarheidsopgave kan door MHCL tijdens het lidmaatschap van u of uw kind een beroep worden gedaan. Uw opgave is niet vrijblijvend en maakt een wezenlijk onderdeel uit van het lidmaatschap.

Geen activiteit invullen is geen optie, wel kunt u onder het kopje” anders” een alternatief invullen .

Uit onderstaande voorbeelden van vrijwilligerswerk binnen MHCL kan u een keuze maken. Minimaal 1 keuze invullen. Graag horen wij van u wat bij uw wensen en mogelijkheden aansluit.

Diploma's

Hieronder kunt u aangeven of u bepaalde relevante diploma's heeft.

Optioneel