header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Nieuws

Blijf op de hoogte van wat speelt op onze club!

Algemeen nieuws
19-4

in the spotlight: Els van Midden, keepersmanager en dé Uitblinker van het jaar!

Vrijwilligers zijn voor een sportvereniging van onschatbare waarde; wij kunnen niet zonder! Met ‘in the spotlight’ zetten wij elke maand een vrijwilliger in het zonnetje. Deze maand is dat dé Uitblinker van seizoen 2018-2019; onze keepersmanager Els van Midden!

Algemeen nieuws
18-4

column: Going bananas!

De meeste hockeyliefhebbers weten, denk ik, wel dat een strafcorner niet boven de plank in het doel geslagen mag worden. Maar net als bij veel andere hockeyregels gelden daar wel een paar kanttekeningen bij. 

Nieuws van het bestuur
16-4

Champagne voor de vrijwilligers van MHCL!

Zondagmorgen, 14 april, een frisse wind, een blauwe lucht met een stralende zon, hockey op de velden en….. een champagneontbijt voor onze vrijwilligers! Het clubhuis als restaurant, met fleurig gedekte tafels, een heerlijk ontbijtbuffet, een gezellig achtergrondmuziekje én de benoeming van Els van Midden tot Uitblinker van het jaar!

Algemeen nieuws
16-4

Gezellige Koningsspelen op onze club!

Op 12 april vonden de jaarlijkse Koningsspelen vonden voor de 2e keer plaats op onze vereniging. En wat was het gezellig!

Jeugd
10-4

Doe mee aan het clubkampioenschap Shoot Out!

Ben jij de Shoot Out Koning of Koningin van onze club of ben jij de Keeper of Keepster of die een shoot out het beste pareert?? En ben je niet ouder van 17 jaar? Doe dan op zondag 19 mei mee met het clubkampioenschap Shoot Out en maak kans op deelname aan het NK Shoot Out!

Jeugd
10-4

Wel of niet trainen in de meivakantie?

Vanaf Goede Vrijdag, 19 april, tot en met 5 mei is het meivakantie en zijn er geen trainingen en – maar liefst 3 weekenden – geen wedstrijden. Dat is best lang als je van hockey houdt! Daarom creëren we een aantal trainingsmogelijkheden én organiseren we een instuiftraining voor de hockey lovers van onze club die in de meivakantie toch

Algemeen nieuws
10-4

Gezocht: Barvrijwilligers/ medewerkers!

De barcommissie is op zoek naar nieuwe vrijwilligers/medewerkers! Ben je gastvrij en enthousiast en wil je wel deel uitmaken van het gezellige team barmedewerkers? Laat dan snel van je horen. 

Nieuws van het bestuur
10-4

Bestuurskamernieuwtjes #7

Het bestuur van MHC Leusden vergadert ca. eenmaal per maand. Na elke vergadering praten we jullie graag even bij over wat er zoal in de bestuursvergadering aan de orde is gekomen. Dat doen we met een kort verslagje; de Bestuurskamernieuwtjes!

Algemeen nieuws
9-4

Gezocht: enthousiaste communicatietalenten!

Zou jij het leuk vinden om een steentje bij te dragen aan de in- en externe communicatie van onze mooie vereniging? Dan ben jij vast één van de enthousiaste communicatietalenten die wij zoeken!

Algemeen nieuws
9-4

project Veilig Sporten van Hogeschool Utrecht

Voor het 3e jaar op rij wordt door studenten van de opleiding Integrale Veiligheidskunde van Hogeschool Utrecht in de maanden februari t/m juni het project Veilig Sporten uitgevoerd. MHC Leusden neemt hier als sportvereniging aan deel. Op 13 en 17 april zijn de studenten voor hun onderzoek op onze vereniging aanwezig voor een zgn. 'schouw',

Nieuws van het bestuur
3-4

Contractverlenging Martijn van der Luyt

We zijn verheugd te kunnen melden dat het contract van Martijn van der Luyt met MHC Leusden met twee jaar is verlengd en nu loopt t/m seizoen 2020-2021.

Nieuws van het bestuur
2-4

10 genomineerde Uitblinkers!

Wat geweldig dat er zo enthousiast gehoor is gegeven aan onze oproep om een Uitblinker te nomineren. Er zijn maar liefst 10 nominaties binnengekomen en we presenteren die longlist hier met trots. Wat fantastisch om te lezen hoe geweldig deze mensen zich inzetten voor onze club! Allemaal kanjers waar we superblij mee zijn en die op onze grote

Algemeen nieuws
26-3

Gezocht: lid vrijwilligerscommissie!

Ben jij op zoek naar een leuke vrijwilligersfunctie waarbij je een positieve bijdrage kan leveren aan het vrijwilligersbeleid van de club? De vrijwilligerscommissie is op zoek naar een nieuw lid!

Jeugd
10-3

De meest gestelde vragen over ontwikkeling en beoordeling jeugdspelers

Van Funkey tot A-lijn; kinderen veranderen en ontwikkelen zich in hoog tempo. Ze ondergaan een metamorfose in hun fysieke en mentale gesteldheid en dus ook als hockeyer. Hoe bevordert en hoe bewaakt de club die ontwikkeling?

Algemeen nieuws
5-3

10 juni: Familietoernooi ‘Go see the movie’ !!! Doe je mee?!

Vorig jaar hebben wij het familietoernooi van MHC Leusden gewonnen en – traditiegetrouw – betekent dit dat wij het daarom dit jaar organiseren! Het is op 10 juni maar wij hebben er nu al zin in! Doe je mee?!?!   Als thema hebben wij ‘Go see the movie’ gekozen. Dus laat je creativiteit los! Stel een sportief en gezellig team met

Twitter
Facebook