Nieuwsoverzicht
JEUGD
JB3 gaat internationaal!
 
16-10-2018 | 
Wat een geweldig en bijzonder evenement staat er aan te komen voor onze jongens van JB3: aanstaande vrijdag vertrekken ze voor een vierdaags bezoek aan de hockeyclub in Wicklow, Ierland! Helemaal te gek, natuurlijk!
Dit voorjaar was één van de jongens uit JB3, Zwier de Velde Harsenhorst, met zijn moeder in Wicklow
 
Lees meer
19 oktober: AB-HOCKEYFEEST in De Karseboom !
 
15-10-2018 | 
De lustrumcommissie organiseert in het kader van ons 9e lustrum een daverend hockeyfeest voor al onze jeugdleden uit de A- en B-lijn!
datum: vrijdag 19 oktober tijd: van 21.00 tot 01.00 uur locatie: De Karseboom in Amersfoort
Je kunt je kaartjes kopen in het clubhuis van MHC Leusden op: vrijdag 12 ok
 
Lees meer
8 Herfstkampioenen bij de jeugd!
 
15-10-2018 | 
We zetten graag even onze herfstkampioenen bij de jeugd in het zonnetje.... Het zijn er maar liefst 8 dit seizoen! Allemaal van harte gefeliciteerd!!!
JA1:

MA4:

JB1:

JB3:

MB5:

MD1:
 
Lees meer
Club gesloten in de herfstvakantie!
 
4-10-2018 | 
De laatste week van de voorcompetitie zit er bijna op! Van maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober is het complex gesloten.
Wij realiseren ons dat zaterdag 27 oktober een speeldag is voor de competitie, maar in de herfstvakantie is er op maandag het Schoolhockeytoernooi (basisscholen) en op donderdag en vrijdag het CD-kamp, waard
 
Lees meer
22 oktober: Schoolhockeytoernooi!
 
30-9-2018 | 
Vind jij het leuk om samen met je klasgenootjes en schoolvriendjes deel te nemen aan het eerste Schoolhockeytoernooi van Leusden?! Laat je dan door jouw school nu samen, als team, aanmelden! Je hoeft geen hockeyervaring te hebben (maar dat mag wel natuurlijk) en hebt ook geen speciale spullen nodig, want wij regelen de uni-hockeysticks waarmee
 
Lees meer