Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 2 uitwedstrijd(en) afgelast

zondag 23 september 2018
Tijd T/U Team Tegen team
14:15 Uit Heren Jong Senioren 2 AH & BC HJ2
16:15 Uit Dames 45 A HC Athena D45B
Richtlijnen sponsoren hockeykleding MHC Leusden 

After-match truien en andere kledingzaken 

De sponsorcommissie raadt iedereen aan die een trui of andere kleding wil laten sponsoren, contact op te nemen met de sponsorcommissie en/of kledingcommissie. De sponsorcommissie en kledingcommissie helpen je graag met vragen als:

Waar kan ik de kleding aanschaffen;

Wat zijn de spelregels;

Hoe zit dat met logo’s?

Op deze manier zorgen wij er met z’n allen voor dat de uitingen professioneel zijn en dat de belangen van onze Vrienden/sponsoren en de club gewaarborgd zijn. Hieronder zetten we de afspraken over gesponsorde kleding nog eens op een rij. 

 

Dames 1, Heren 1, Meisjes A1 en Jongens A1 

Deze teams worden door de Hoofdsponsoren gesponsord en hebben een shirt en pak in bruikleen. De shirts worden uiteraard alleen tijdens de wedstrijd gedragen en na de wedstrijd ingezameld en collectief gewassen. De pakken worden voor en na de wedstrijd gedragen en tijdens de wedstrijd door de bankzitters in de dugout. Er wordt niet getraind in de trainingspakken; dit om overmatige slijtage te voorkomen. Voor eventuele after-match truien geldt dat hier in ieder geval naam of logo van de hoofdsponsoren worden vermeld. 

 

Officiële wedstrijdtenue 

Het officiële wedstrijdtenue mag voorzien zijn van logo's van de Hoofdsponsoren of Sponsoren van MHC Leusden (Vriend 1 en 2) . Natuurlijk is het oranje shirt voorzien van het officiële logo van MHC Leusden. Het officiële wedstrijdtenue is verkrijgbaar bij Wim Jaquet Sports.

 

After-match truien, trainingspakken en attributen 

Al deze sport- en spelmaterialen mogen altijd voorzien worden van het logo van de Hoofdsponsoren of Sponsoren van MHC Leusden (Vrienden 1 en 2). Wil een bedrijf of organisatie die geen hoofdsponsor of Sponsor is met naam of logo vermeld worden, dan beschouwen we dat als een advertentie, waardoor er ook altijd een financiële bijdrage in de clubkas vloeit. Persoonlijke sponsoring met vermelding ("Oom Jan", "Fam. Van den Broek", "Papa"), is natuurlijk altijd toegestaan, daar zal onze penningmeester geen factuur voor sturen! 

 

Neem contact op met de sponsorcommissie 

Wil je gesponsorde kleding kopen? Neem dan even contact met ons op: We zijn te bereiken via de site (Onder de Club en Organisatie) of mail naar [email protected]

Wij onderhouden ook contacten met Vrienden en Hoofdsponsors. Dus heb je vragen/verzoekjes aan hun, doe dat via ons.