Onderdeel van
Barcommissie
Naam
Aart Glismeijer
E-mailadres
Omschrijving
Horeca/Bar
Doel
Het beheren en organiseren van de horeca exploitatie van het clubhuis van hockeyvereniging MHC Leusden.
Plaats in de vereniging
De Horeca coördinator legt verantwoording af aan het bestuur. Binnen het bestuur is het bestuurslid activiteiten verantwoordelijk voor de organisatie van horeca activiteiten en is de penningmeester verantwoordelijk voor de financiële afwikkeling.
Functie-inhoud
• Draagt zorg voor de horeca exploitatie met in acht name van het horeca beleidsplan, het beleidsplan evenementen in het clubhuis en het beleidsplan verantwoord alcohol gebruik
• Is verantwoordelijk voor de in acht name van alle voorwaarden en condities sociale hygiëne en de regels en condities van de voedsel- en waren autoriteit
• (Laten) Opstellen van werkplannen en roosters voor horeca vrijwilligers
• Aanstellen van horeca vrijwilligers
• Draagt zorg voor de planning van de barbezetting
• Draagt zorg voor een bedrijfseconomisch verantwoorde inkoop van de horeca benodigdheden zoals voedsel, drank en schoonmaakmiddelen van het paviljoen
• Zorg dragen voor een goede communicatie
• Draagt zorg voor de kwaliteit van de horeca producten
• Draagt zorg voor een tijdige vervanging en/of uitbreiding van het voor de horeca benodigde materiaal. Voorwaarde is dat de kosten daarvan de grens van € 100 niet overschrijdt. Mocht deze grens wel worden overschreden, dan zal er toestemming moeten worden gevraagd aan het bestuur
• Controleert de vrijwilligers op de uitvoering van de aan hen opgedragen taken;
• Draagt zorg voor voldoende barbezetting in relatie tot de openingstijden van het clubhuis
• Signaleert problemen en draagt oplossingen aan
Tijdbesteding
• Wekelijks ca XX uren (gebaseerd op 39 weken)
28. Indien functiebelang aanwezig bezoeken vergaderingen
29. Telefonische contacten enkele uren per maand
30. Informele contacten enkele uren per maand
Functie-eisen
• Kennis en vakbekwaamheid op het gebied van horeca bij voorkeur horeca bevoegdheid A en B en het bezit van de vereiste diploma’s sociale hygiëne
• Affiniteit met horeca en aanverwanten
• Goede communicatieve vaardigheden
• Flexibele instelling en stressbestendig
• Leiding kunnen geven aan mensen
• Conformeren met het beleid en de visie van de vereniging
• Goed kunnen omgaan met vrijwilligers
• Trends en veranderingen binnen de vereniging signaleren en zonodig deze melden aan het bestuur en aansturen van commissies in portefeuille
Schammersteeg 2
3835 PT Stoutenburg
Postbus 325
3830 AJ Leusden